Pure Norwegian Foods er i ferd med å bygge opp et agentnettverk for hele Norge. Vi jobber med produkter av høy kvalitet og utvider sortimentet kontinuerlig med flere spennende produkter i tiden som kommer.

Vi søker nå dyktige agenter for langsiktig samarbeid innenfor bar, restaurant, hotell, dagligvare og turismerelatert virksomhet. Senere produkter vil også omfatte firma- og gavemarkedet. Vi søker agenter som vil få sitt eget geografiske område å jobbe med. Når du tar kontakt med oss så oppgi hvilket område du kan dekke.

Vi er også på jakt etter agenter som har gode internasjonale kontakter for eksport av vann, fisk og skalldyrsprodukter.

OM PURE NORWEGIAN FOODS

Pure Norwegian Foods utvikler og formidler spesialprodukter og nisjeprodukter. Vårt mål er ikke å være billigst på markedet, men å tilby unike produkter verdt prisen man betaler. De produktene vi ønsker å presentere for markedet nå er verdens reneste vann fra vakre Hardanger (dokumentert).

Vi eksporterer vann, fisk og skalldyr til flere steder i verden. Vannet har allerede mottatt flere priser fra større restauranter i bl.a. Frankrike. Videre vil vi lansere et prisbelønnet snacksprodukt laget av tørket reinsdyrkjøtt fra Kautokeino, produsert etter gamle samiske tradisjoner.

Senere vil vi lansere håndlagede gaveartikler fra Finnmark, samt reinsdyrprodukter av ulik art.

Vårt hovedkontor ligger i Halden, Østfold.

HVEM ER DU?

Vi ønsker å komme i kontakt med målrettede personer som ser på seg selv som gode selgere.  Det er ikke nødvendig å kjenne bransjen eller produktene, men erfaring med relasjonsbygging er en fordel. Er du allerede «ute på veien» med andre produkter ser vi på det som positivt.

I framtiden kan det også bli aktuelt med ansettelse for den/de rette om det skulle være ønskelig. Du er strukturert, har bil og liker å være på farta. Du er løsnings- og resultatorientert og har evnen til å knytte gode og langvarige kunderelasjoner.

HVA KAN VI GJØRE FOR DEG?

Vi vil gi deg full produktopplæring, grundig bakgrunn og historikk for produktene, vareprøver, nødvendig presentasjonsmateriell for print, samt maler for tilbud og ordrebekreftelser.

Vi har god kunnskap om markedet og vil dele våre erfaringer og tips om typiske kundegrupper. Om du ikke har kundeportefølje fra før vil vi tilby lister over aktuelle kunder i ditt distrikt.

VÅRE KUNDER OG DISTRIKT

Våre kunder er hoteller, barer, puber, restauranter, turistkontor, buss-selskaper, ferje selskaper suvenirbutikker, dagligvarebutikker, spesialbutikker/gourmet, bensinstasjoner m.m.

Vi tilbyr eget distrikt til alle våre agenter.

Når du tar kontakt med oss så oppgi hvilket område du kan dekke.

PROVISJON

Alle salg du som agent gjør i sitt distrikt vil generere provisjon og du bygger din egen portefølje i ditt distrikt. Med god oppfølging av dine kunder vil du gradvis øke din gjentagende inntekt. Du eier kunden og mottar provisjon på nye bestillinger. Videre vil du få muligheten til å selge alle kommende produkter i vårt sortiment. Agenter har ingen risiko, da det er Pure Norwegian Foods som sender ut varer og står for fakturering. Agenten mottar provisjon hver måned etter sine salg.

Vi gleder oss til å høre fra deg! Ta gjerne kontakt på tlf. eller epost med dine spørsmål.