Verktøyet alle bedrifter behøver

Å ha et overlegent verktøy hvor dere kan hente ut oppdaterte lister med bedrifter eller privatpersoner som er i deres målgrupe er et essensielt våpen i arsenalet til alle bedrifter som jobber med salg.

Finn akkurat de profilene som med stor sannsynlighet er i markedet for det dere selger! Hent ut nye prospekter ved å sortere på alle mulige kriterier (geografi, bransje, etableringsår, antall ansatte, omsetning, etc.) – og i løpet av få minutter så kan du eller dine selgere starte salgsaktivitet med oppdatert kontaktinformasjon.

Det finnes flere tilbydere av slike verktøy i Norge og det har vært lite innovasjon i dette markedet de siste årene. Inntil nå!

Byndle har kommet som et friskt pust inn i dette markedet og tilbyr et verktøy som:

 1. Har komplette og oppdaterte lister både for bedriftsinfo, privatpersoner, og motorvogninfo. De henter informasjon fra en rekke ulike kilder og oppdaterer all kontaktinformasjon hver natt.
 2. Er brukervennlig, intuitivt, og lett å bruke. Du skal bruke minimalt med tid på å finne prospektene sånn at tiden din blir brukt på det som gir penger i kassen, å selge til nye kunder.
 3. Utkonkurrerer andre leverandører på pris. Selv med alle nyvinningene Byndle har fått til har de priset seg litt lavere enn eksisterende løsninger – og derfor det naturlig valget for alle bedrifter som er på kundejakt.

Agenturer.no er glad for å ha et eksklusivt samarbeid med Byndle som gir en unik fordel for våre medlemmer og følgere.

Få fart på salget med Byndle

 • Du kan gjøre listeuttrekk på akkurat de kriteriene du ønsker. Filtrer på bransjer, økonomiske nøkkeltall, antall ansatte, geografi, etc. Legg notater til på de prospektene direkte i Byndle, send direkte til ditt CRM-system, eller hent ut listen rett i excel. Det er opp til deg.
 • Du kan plassere alle dine kunder, dine konkurrenter, og varmeste prospekter under overvåkning. Du blir da varslet når det skjer endringer i ledelsen, eierstruktur, eller det skjer andre oppdateringer i selskapet. Alle som jobber innen salg vet at det kan være svært gunstig å kontakte prospekter / kunder like etter de har gjort interne endringer.
 • Du kan også overvåke nyetableringer basert på bransje og geografi slik at du få automatiske varslinger når det etableres nye selskaper i bransjen dere selger til i ditt område. Det lønner seg alltid å være først ute med å kontakte disse.
 • Trenger dere å kredittsjekke kunder? Ikke noe problem. Byndle har dette inkludert i sin løsning.
 • Byndle passer perfekt for alle som jobber med salg – de har alt av lister enten det er bedrift, person, eiendom, eller motorvogn.
 • Unik løsning for alle som jobber med feltsalg (Byndle Maps).
 • Deres kundeforhold blir i Byndle, men ettersom dere bestiller gjennom Agenturer.no vil vi også være tilgjengelig om dere har spørsmål eller trenger hjelp. Så dere får et enestående produkt til en redusert pris, eksklusivt bonusmateriale, og service i verdensklasse.

Alt av funksjonalitet og oppdaterte lister

De har all tenkelig og utenkelig funksjonalitet i sitt system uten at det koster skjorten. Dette er utrolig nyttig verktøy for alle bedrifter som ønsker å ha en lønnsom og effektiv salgsorganisasjon. Passer utmerket for både små og større selskaper.

Deres «Standard Bedriftspakke» passer for de aller fleste selskaper. Den koster kr. 599,- eks. mva. per måned og inkluderer:

En standard «bedriftspakke» inneholder følgende:

 1. Opptil 15000 oppslag/søk per måned. Her kan man søke på informasjon som blant annet inkluderer bedriftsdata, aksjonærer og eierposter, roller i foretak, regnskapstall og kunngjøringer
 2. Opptil 20000 uttrekk/mnd. av bedriftsleads med kontaktopplysninger til rolleinnehavere
 3. Opptil 1000 overvåkinger av bedrifter og eiendom
 4. Bestilling av kredittrapporter på alle norske bedrifter

Har dere behov for mer enn dette kan pakken enkelt utvides og du kan også bestille andre type lister utover hva som er inkludert i standard-pakken.

Få en uforpliktende demo av Byndle

Fyll ut skjemaet under for å få en uforpliktende demonstrasjon av Byndle – og om du velger å bestille verktøyet så får du også en en eksklusiv rabatt på 10%. Er du betalende medlem av Agenturer.no er rabatten på hele 50%.
Fyll ut skjemaet under og du hører fra vår kontaktperson hos Byndle innen kort tid.

Byndle.no