Verktøyet alle bedrifter behøver

Å ha et godt listeverktøy som gjør det mulig å hente ut excel-lister med bedrifter og all deres kontaktinformasjon er et essensielt våpen i arsenalet til alle bedrifter som jobber med salg. Ved å bruke et listeverktøy kan du sortere på kriteriene du ønsker (geografi, antall ansatte, omsetning, etc.) og i løpet av få minutter ha alle bedrifter som møter dine kriterier listet opp sammen med kontaktinformasjon.

Det finnes flere tilbydere av slike verktøy i Norge og basisinformasjonen som hentes fra Brønnøysund vil være identisk for alle leverandørene. Det er derfor 3 områder som kan det blir viktig å konkurrere på:

  1. Hvor ferske er listene? Hvor oppdatert en kontaktinformasjonen hos dem?
  2. Hvilken funksjonalitet har verktøyet? Er det for eksempel mulig å overvåke bedrifter som er i din målgruppe slik at du blir varslet automatisk om selskapsendringer, etc?
  3. Hva er prisen?

Agenturer.no har et samarbeidet med Regnskapstall.no som scorer i teten på alle disse kriteriene.

Hva er inkludert i listeverktøyet:

  • Du kan gjøre ubegrenset med listeuttrekk på akkurat de kriteriene du ønsker. Filtrer på bransjer, økonomiske nøkkeltall, antall ansatte, geografi, etc. og hent ut listen rett i excel.
  • Du kan plassere alle dine kunder, dine konkurrenter, og varmeste prospekter under overvåkning. Du blir da varslet når det skjer endringer i ledelsen, eierstruktur, eller det skjer andre oppdateringer i selskapet. Alle som jobber innen salg vet at det kan være svært gunstig å kontakte prospekter / kunder like etter de har gjort interne endringer.
  • Du kan også overvåke nyetableringer basert på bransje og geografi slik at du få automatiske varslinger når det etableres nye selskaper i bransjen dere selger til i ditt område. Det lønner seg alltid å være først ute med å kontakte disse.
  • Det er 25 kredittsjekk inkludert i løsningen. Har dere kunder / samarbeidspartnere dere ønsker å kredittsjekke trenger dere derfor ikke betale ekstra for dette.
  • Deres kundeforhold blir i Regnskapstall.no, men ettersom dere bestiller gjennom Agenturer.no vil vi også være tilgjengelig om dere har spørsmål eller trenger hjelp. Så dere får et enestående produkt til en redusert pris, eksklusivt bonusmateriale, og service i verdensklasse.

Alt av funksjonalitet og oppdaterte lister

Regnskapstall.no er eid av 1881 som gjør 100 000 oppdateringer på sine lister daglig.

De har all tenkelig og utenkelig funksjonalitet i sitt system uten at man må betale ekstra for det. Du kan gjøre ubegrenset med listeuttrekk og plassere ubegrenset antall med bedrifter under overvåkning slik at du blir varslet når det gjøres interne endringer hos dem. Dette er utrolig nyttig verktøy for selgere som vil holde kontroll på hva som skjer hos sine prospekter og kunder!

Eksklusiv rabatt gjennom Agenturer.no

Prisen for en årslisens er kr. 7 188,- eks. mva. som er er blant de laveste på markedet. Ved å bestille får du en rabatt på 10 prosent slik at din pris blir kr. 6 470,- eks. mva.  Det vil si kr. 539,- pr. måned.

I tillegg vil vi stå for oppfølgingen din og vil gi dere eksklusive tips på hvordan du kan heve kvaliteten på både telefonnummer og e-post adresser på listen betraktelig.

Om dere abonnerer på et annet listeverktøy i dag så kan dere velge dato dere ønsker at lisensen til Regnskapstall.no skal tre i kraft og vi vil varsle deg automatisk slik at du ikke betaler dobbelt for tilsvarende tjenester. Agenturer.no følger også opp alle bestillinger i forkant av fornyelse slik at dere ikke risikerer at lisensen blir fornyet om dere ikke ønsker det.

Fyll ut skjemaet under og vi sender deg rabattkode du trenger for å bestille løsningen.