Få kundeleads innen 10 minutter

Prospecta er et nyskapende salgsverktøy som gjør det lekende lett for deg å finne nye kunder, følge dem opp, og konvertere dem til salg. Prospecta ble etablert i 2016 og er utviklet i Norge.

De har allerede fått kundereferanser fra en rekke kjente merkenavn, men Prospecta passer utmerket også for mindre salgsorganisasjoner og selvstendig næringsdrivende.

Vi har god kjennskap til de fleste salgsverktøy som finnes på det norske markedet og kan med trygghet si at Prospecta har utviklet noe nyskapende.

3 grunner til at vi anbefaler Prospecta

1. Full oversikt over alle bedrifter i Norge

Du finner alle bedrifter i Norge i deres system og kan enkelt lage prospektlister på akkurat de kriteriene du ønsker. Du finner all tilgjengelig kontaktinformasjon på alle kontaktpersoner og kan filtrere listene på akkurat de kriteriene du ønsker.

2. Knuser konkurrenter på oppdatert kontaktinformasjon

Det siste dere trenger er en lang liste med bedrifter med ingen eller feil kontaktinformasjon. Dere jobber med salg og skal selvfølgelig kontakte potensielle nye kunder. Da er det ganske viktig å ha oppdatert kontaktinformasjon på flest mulig foretak.

Dette har Prospecta prioritert høyt og knuser konkurrerende løsninger på antall oppdaterte telefonnummer og e-post adresser du får tilgang på.

I skrivende stund er det registrert over en million foretak, over 700 000 av dem med telefonnummer, og over 300 000 e-post adresser. Dette er langt høyere enn hos andre verktøy og informasjonen oppdateres og forbedres daglig.

3. Få prospektene i excel rimelig og effektivt. Ikke noe abonnement.

Dere betaler kun for listene dere ønsker – og kun for bedrifter med kontaktinformasjon. Ingen dyre årlige abonnement som fornyer seg årlig.

  1. Velg prospektene du ønsker basert på dine kriterier
  2. Se hvor mange treff med telefonnnummer og e-post adresse du får
  3. Betal for listen og få den tilsendt innen 10 minutter.

Da er du ferdig og kan bruke tiden din på å selge på en oppdatert prospektliste av beste kvalitet!

Få 10 % rabatt via Agenturer.no

Prospecta har gitt Agenturer.no en eksklusiv rabattkode som gir dere 10 % rabatt på alle bestillinger du gjør hos Prospecta. Du får denne rabattkoden (+ andre eksklusive rabatter) automatisk ved å melde deg på nyhetsbrevet til Agenturer.no.

Nyhetsbrevet sendes ukentlig og inneholder nyheter om nye agenturer og andre forretningsmuligheter. Det bør være interessant for de fleste gründere og bedriftsledere, men om du kun ønsker rabattkoden så kan du selvfølgelig enkelt melde deg av nyhetsbrevet igjen.

Newsletter - short version (#38)