Salgsverktøyet som tar salg på alvor!

Prospecta er et nyskapende salgsverktøy som gjør det lekende lett for deg å finne nye kunder, følge dem opp, og konvertere dem til salg.Prospecta ble etablert i 2016 og er utviklet i Norge.

De har allerede fått kundereferanser fra en rekke kjente merkenavn, men Prospecta passer utmerket også for mindre salgsorganisasjoner og selvstendig næringsdrivende.

Hva Agenturer.no liker med Prospecta

Vi har god kjennskap til de fleste salgsverktøy som finnes på det norske markedet og kan med trygghet si at Prospecta har laget noe som er nyskapende.De har klart å kombinere den beste fra bedriftslisteverktøy med den mest nyttige funksjonaliten i et CRM-system.

3 grunner til at vi anbefaler Prospecta

Full oversikt over alle bedrifter i Norge

Du finner alle bedrifter i Norge i deres system og kan enkelt lage prospektlister på akkurat de kriteriene du ønsker. Du finner all tilgjengelig kontaktinformasjon på alle kontaktpersoner og styremedlemmer i alle bedrifter.

value customers users viewer

Full kontroll på alle prospekter

Du har deretter full kontroll på alle prospektene dine og kan følge dem opp inni Prospecta. Det er ikke lenger behov for tungvinte excel og csv-filer.

All funksjonalitet og likevel enkelt å bruke

Prospecta har all funksjonaliteten du trenger for å håndtere hele kundereisen internt i systemet deres. Samtidig er alt intuitivt og enkelt å bruke.

Rimelig priset

Prospecta har også lagt seg på en svært rimelig pris. En årslisens koster kr. 3 990,-. Det er også mulighet for å betale månedsvis og da er prisen 399,- i måneden.Dette er langt rimeligere enn både listeverktøy og CRM-system på markedet – og hos Prospecta får du det beste av begge deler.

3 måneder gratis med Agenturer.no

Prospecta tilbyr på sin egen hjemmeside 1 måned gratis prøveperiode. Men om du ber om en uforpliktende demonstrasjon gjennom skjemaet under vil du få en 3-måneders gratis prøveperiode av Prospecta. Det er en verdi på kr. 1 197,-.

Jobber ditt selskap med B2B-salg? Da anbefaler vi på det sterkeste at du får en demonstrasjon av Prospecta. Etter en 20-minutters demonstrasjon vil du se om Prospecta kan bidra til økt og mer effektivt salg for dere. Deretter har dere 3-måneder på å teste at alt virker som det skal.

Få en uforpliktende demonstrasjon av Prospecta

Fyll ut skjemaet under og Prospecta kontakter deg for å avtale en uforpliktende demonstrasjon.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.