Programvare for effektivt salg

For å lykkes med salg via eksterne agenter eller egne selgere er det viktig å ha kontroll på salgsaktiviteten som foregår. Veldig ofte er dessverre ikke dette tilfelle og en eller flere av disse utfordringene oppstår.

  • Selgere og agenter lager sine egne systemer for å holde oversikt over salgsaktiviteten. Det gjør det tilnærmet umulig for en fremtidig/ny selger å overta salgsdialogene. Din bedrift er helt prisgitt at selgerene aldri slutter.
  • Selgere og agenter klager over et frustrende CRM-system som stjeler verdifull salgstid og er tungvint å oppdatere. Dette ødelegger for salgsfokus i bedriften.
  • Agenter og selger mangler rutiner på oppfølging av kunder og leads – og det finnes ingen kontroll på at bedriftens kunder får oppfølging så ofte som de bør. Dette gir dere et direkte inntektstap, men dere vet ikke hvor mye.
  • Bedriften har ingen live (og forståelig) oversikt over all salgskaktivitet som foregår som kan sjekkes når som helst. Dette gjør det vanskelig å budsjettere, planlegge, og gjøre nødvendige justeringer i salgsarbeidet.

Sliter din bedrift med et eller flere av punktene over så taper dere inntekter – store inntekter. Dere mister kunder, det skaper unødvendig frustrasjon blant selgere/agenter, og hele bedriften blir mindre verdt.

LeadDesk bidrar til å løse alle disse problemen, skaper fornøyde selgere og agenter, og sikrer at salgsarbeidet gjøres optimalt.

Effektiv og brukervennlig programvare for salg

LeadDesk er utviklet i Norden og vokser raskt globalt. Programvaren brukes av over 1000 bedrifter i 34 land og bedrifter rapporterer at implemntering av LeadDesk er en game-changer for deres salgsarbeid og suksess.

Ikke gå glipp av oppsiden LeadDesk vil gi din salgsorganisk!

Ta kontakt for en helt uforpliktende og gratis konsultasjon.

Og ettersom du kommer via Toppselger.no så kutter Leaddesk oppstartskostnad for din bedrift om dere velger å hjelpe salgsteamet ved å gi dem LeadDesk.

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Les mer om LeadDesk på leaddesk.no.