Prisbelønnet skredder søker samarbeidspartnere i Hordaland

Jeg er en utdannet og prisbelønnet skredder basert i Bergen. Søker nå samarbeidspartner på salg. Enten selvstendige agenter som kan selge mine skreddertjenester eller direkte samarbeid med butikker som selger klær og i særdeleshet bryllupsklær. 

Din kunde vil være så vakker som mulig på sitt livs viktigste dag. Sammen kan vi hjelpe kunden å bli helt fornøyd på den store dagen, med dine klær i kombinasjon med mine justeringer. Jeg syr på oppdrag, enten hos deg, eller fra min egen systue i Bergen.
Jeg designer og syr egne kjoler på bestilling. Jeg kan lage eller rette brudekjoler, brudepikekjoler, og kjoler til forlover, mor, svigermor, og klær til herre.

Jeg kan skape matchende tilbehør som slør, cape, veske, sko, hårpynt,
strømper og ringputer mm.

Har 2 år erfaring med kundebehandling og rettsøm.

Velkommen å ta kontakt for et samarbeid!

Selskap

Mester Skredder

Kontaktperson

Liisa Lipasina

Telefon

902 32 206

Del denne muligheten min ditt nettverk

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkedin