Pelican Rouge Norge har helt siden 1991, bestått av tre hovedkomponenter: maskiner, ingredienser og service. Kombinasjonen av disse tre elementene, sammen med vår kunnskap og erfaring, gjør at vi kan tilby våre kunder en enkel og smakfull løsning.
De ulike kaffetypene vi tilbyr er spesialtilpasset våre maskiner på brenneriet vårt i Nederland. Blant våre produkter finner du også økologisk- og Fairtrade merket kaffe.
Vi er landsdekkende og har lokale servicekontorer i 18 ulike områder, 12 avdelingskontorer og 6 agentkontorer. For å kunne yte best mulig service, har vi delt landet inn i geografiske områder.

Produktene

PELICAN ROUGE produktene byr på et spennende utvalg av kaffetyper. Fra lyse brenningsgrader til de helt mørkeste. Tilpasset alt av lokale preferanser. Vi tilbyr også en lang rekke ferske kaffetyper, både filtermalt og instant. Disse passer ypperlig godt sammen med alle våre melkeprodukter som topping og creamer. I tillegg har vi gode sjokoladeprodukter som gir deg en god kopp med søt og fyldig varm sjokolade. Vi er totalleverandør innen kaffe, kaffemaskiner, vann, snacks og vending.
Vi forstår at det ikke er noe som heter ‘one size fits all’ i vår bransje. Derfor tilbyr vi skreddersydde løsninger fra et bredt utvalg av maskiner for å kunne møte kravene fra våre kunder.

Typiske kunder inkluderer blant annet kontor, handel, industri. hotell, restaurant og cafe, skoler, høyskoler og universitet, butikker og bensinstasjoner.

Agent søkes!

Vi søker etter en agent i området Harstad, Narvik, Lofoten og Vesterålen. Agenten vil ha det hele og fulle ansvaret fra innsalg til drift og oppfølging i sin region.

  • Tilgang til eksisterende kundeportefølje med løpende omsetning og muligheter for ytterligere vekst.
  • Område og produkt eksklusivitet.
  • Tilgang til markedets beste produkter og maskiner.
  • Tilgang til Pelican Rouge sitt unike salgsapparat, tekniske kompetanse og CRM-system.
  • Ingen varelagerkostnader.
  • Støtte til salgsmateriell og profileringsartikler.