BLI EKSKLUSIV SALGSPARTNER MED MULIGHET TIL EIERFORHOLD I EN VEKSTBEDRIFT

Selskapet har over flere år jobbet med utvikling, forskningsinstitutt har deltatt, av det som nå er en unik og ledende kjemikalie produktserie. Produktene er godkjente,  innen hele olje-og gassindustrien, med meget stort potensiale innen de aller fleste applikasjonsområder innen landbaserte aktiviteter, nasjonalt og internasjonalt.  Miljøfargekoden er 80,89 % grønn.

Det er også inngått en internasjonal avtale som gjør at de første bestillingene er kommet inn fra større globale aktører.

For tiden er selskapet i startfasen til å delta i større norsk forskningsprosjekt, prosjektet er særlig aktuelt grunnet den grønne profilen. 

De søker nå en samarbeidspartner som vil få tilbud om eksklusivitet for definerte områder i Norge. De ser etter en partner med solid kompetanse på salg- og markedsføring.                       

De er også villig til å vurdere mulighet for en betydelig eierandel av selskapet til riktig partner.  

Det kan videre være av interesse å vurdere bedriftsledelse i selskapet dersom dokumentasjon kan fremlegges innen bedriftsledelse,  produksjonserfaring, og ferdigheter i engelsk skriftlig og muntlig              

Kan dette være interessant for deg eller ditt selskap? Ta kontakt via dialog-knappen under og vi kommer tilbake til deg snart.       

Selskapet ønsker i første omgang å være anonyme så første kontaktpunkt er Agenturer.no. Alle henvendelser vil bli videreformidlet til vår oppdragsgiver – og om du eller ditt foretak virker som en spennende partner vil de kontakte deg med mer informasjon om muligheten.

Selskap

Anonym

Kontaktperson

Lars Hellestræ

Telefon

41 21 41 41

Del denne muligheten med ditt nettverk

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkedin

Bli medlem

Du går glipp av muligheter akkurat nå hvis du ikke er medlem av Agenturer.no! Få flere muligheter og bedre avtaler for din bedrift ved å bli medlem.

MER INFORMASJON »