Nytt konsept søker agenter: Gjør kunder til selgere

Bringere.no er en YouTube-inspirert plattform hvor norske nisjebutikker og innholdsskapere kommer sammen og spiller inn video i korte format. Videoene av varene som er til salgs spilles inn direkte fra smarttelefonen, og viser de produktene forbrukerne kan kjøpe. Vi gir butikker en helt ny salgskanal uten noe ekstra arbeid for dem. 

Slik fungerer det..

Vi har innholdsskapere som besøker våre medlemsbutikker. De lager jevnlige videoer hvor butikkens produkter blir presentert. Denne blir lastet direkte opp på innholdsskaperen sin egen kanal hos oss. Kunder kan bestille varer direkte fra videoen de nettopp har satt – og en provisjon av kjøpssummen tilfaller innholdsskaper. 

Bestillingen går direkte til butikken – og kunden henter varen i butikken. 

Alle vinner på denne modellen. Butikkene får en ny salgskanal uten ekstra arbeid for dem. Og innholdsskapere kan tjene penger på å besøke medlemsbutikker å lage reklame for produkter – og de har et insentiv for å dele innholdet i sosiale medier. 

Innholdsskapere vil som oftest også være kunder – og alle kunder har mulighet til å bli innholdsskapere. Det gjør at kunder i praksis blir butikkens selgere/markedsførere. 

Selskap

Bringere AS

Kontaktperson

Sissel Aadne Hansen

Telefon

97371430

Nettside

bringere.no

Salgsagenter søkes

Vi søker nå salgsagenter som kan selge inn vår løsning til butikker.

Prismodellen vår er enkel og forståelig. Vi tar en fast abonnementspris på kr. 1 900,- per måned fra butikker for å bli med i løsningen. Vi tar ingen provisjon på omsetning e.l. 

Så får 1900 kroner har en butikk en helt ny salgskanal via vår portal og massevis av promotering og reklame via sosiale medier. Det skal være så nærme en “non-brainer” som det er mulig å komme. 

Er dette noe du kan introdusere og selge inn til butikker i ditt distrikt? 

Du vil jobbe med et svært salgbart produkt med en god porteføljeprovisjon til deg som agent.

Vi vil gjerne høre fra aktuelle agenter og samarbeidspartnere. Ta kontakt via knappen under. 

Del denne muligheten med ditt nettverk

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkedin