NumberShopper er et nytt firma som tilbyr moderne løsninger for økning av omsetningen til butikker og tjenesteleverandører gjennom å gjøre shoppingopplevelsen mer spennende for kunden. NumberShopper tilbyr tre nye og unike tjenester for tildeling av belønninger til kunder. Kunden registrerer seg med sitt mobilnummer, og handlene kan på ulike måter utløse gavekort på hele eller deler av kjøpsbeløpet.

Salg til butikker / tjenesteleverandører 

Alle typer butikker og tjenesteleverandører er i vår målgruppe, og vi søker kontakt med agenter som har erfaring med salg mot denne gruppen. NumberShopper kan selges inn til alt fra en liten pølsebu på hjørnet til de store eiendomsmeglere (det vil finnes veldig mange potensielle samarbeidspartner mellom disse ytterpunktene).

Våre tjenester selges inn på abonnementsbasis til en fast månedspris eller med en prosentvis avgift basert på omsetning. Agenter vil i begge tilfeller få en rikelig andel av NumberShoppers fortjeneste i provisjon. Provisjonen vil opprettholdes så lenge butikken/tjenesteleverandøren er kunde hos oss og agenten følger opp kunden i henhold til vilkårene i agentkontrakten.

Ønsker du å høre mer om vårt konsept og se på muligheten for et samarbeid på salg?

Da er du velkommen til å ringe Jan Eirik Hagen på 907 43 032 eller å benytte kontakt-knappen under.