Nyskapende mediebyrå søker agenter og salgspartnere

Grafic leverer webdesign, animasjonsfilmer og logoer til små- og mellomstore bedrifter. I en bransje preget av fordyrende mellomledd og overprisede norske aktører er vårt fokus på lave priser og høy kvalitet.

Webdesign:

I motsetning til våre konkurrenter tilbyr vi kontakt med håndplukkede designere til en fast, lav pris, uten å ta en cut av den totale prosjektkostnaden. Kundens kommunikasjon vil foregå direkte med designeren, slik at sluttproduktet blir best mulig.

Animasjon:

Vi leverer helt unike og ekstremt gunstige animasjonsvideoer. Våre kunder blir tilbudt en skreddersydd løsning med manuskript, animasjon og voiceover på norsk eller engelsk.

Logo:

For bedrifter er det viktigere enn noen gang å ha en logo som tar seg bra ut på web og i sosiale medier. Vi leverer logoer i ulike prisklasser etter kundens ønske.

Selskap

Grafic

Kontaktperson

Mathias Kristoffersen

Telefon

941 80 551

Nettside

grafic.no

Høy kvalitet + Lave priser = Salgbare tjenester

Kombinasjonen av høy kvalitet og lave priser gjør våre tjenester salgbare og attraktive for mindre bedrifter. Vi søker nå samarbeid med dyktige salgsagenter for å nå ut til flest mulig nye kunder.

Vi vil gi deg all mulig støtte for at du skal lykkes i salgsarbeidet. I bunn ligger selvfølgelig et kvalitetsprodukt som bedrifter ønsker og gode provisjonsordninger. I tillegg til det garanterer vi god opplæring og oppfølging, samt tilgang på prospekteringsverktøy.

Er du interessert i å være en av våre agenter i Norge? Da ser vi fremt til å høre fra deg.

Del denne muligheten med ditt nettverk

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkedin