Bli del av et mediebyrå i vekst

Grafic leverer webdesign, animasjonsfilmer og logoer til start-ups. Årsaken til vårt fokus på start-ups er at vi knuser konkurrenter på pris samtidig som vi leverer høy kvalitet.

Vi er derfor den perfekte leverandøren av salgsfremmende animasjonsfiler, webdesign, og grafisk materiell til nystartede bedrifter og andre med begrenset budsjett. Nye kunder tikker jevnlig inn til oss, men for å vokse raskere ønsker vi samarbeid med en dyktig salgspartner eller agent. 

Selskap

Grafic

Kontaktperson

Mathias Kristoffersen

Telefon

941 80 551

Nettside

grafic.no

Agenter og salgspartnere søkes

Kombinasjonen av høy kvalitet og lave priser gjør våre tjenester salgbare og attraktive for mindre bedrifter. Vi søker nå samarbeid med dyktige salgsagenter for å nå ut til flest mulig nye kunder.

Vi har en ferdig salgstragegi som vi gjerne deler og videreutvikler sammen med riktig kandidat. 

Vi er også åpen for andre former for salgssamarbeid enn en tradisjonell salgsagent. Har du riktig nettverk og en plan til hvordan du kan nå ut til start-ups og småbedrifter i vår målgruppe vil vi gjerne høre fra deg. 

Du vil få all mulig støtte for at du skal lykkes i salgsarbeidet. Når du formidler nye kunder til oss så skal det betale seg godt – og vår målsetning er at du skal få en så solid inntekt at du vil være motivert til å jobbe sammen med oss i lang fremtid. 

Er du interessert i å høre mer om våre produkter og hvordan vi eventuelt kan jobbe sammen? Da ser vi frem til å høre fra deg.

Del denne muligheten med ditt nettverk

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkedin

Bli medlem

Du går glipp av muligheter akkurat nå hvis du ikke er medlem av Agenturer.no! Få flere muligheter og bedre avtaler for din bedrift ved å bli medlem.

MER INFORMASJON »