Ny og smart app for restauranter – Agenter søkes

I tillegg til å være en etablert aktør i sikkerhetsbransjen utvikler også Lambda Teknikk applikasjoner. De har det siste året utviklet en applikasjon som egner seg svært godt for restauranter og gatekjøkken.

De søker salgagenter med erfaring i denne bransjen over hele landet.

Raskere og bedre bestilling

Appen som skal selges er en bestillingsapp for restauranter og gatekjøkken. Det er ikke en samleapp for mange bedrifter, men hvert enkelt gatekjøkken og restaurant får spesiallaget sin egen app som gjenspeiler deres bedrift.

Appen kan komme i to former:

  1. Enten som en vanlig app som kunder kan laste ned å ha på sin smarttelefon. Dette gjør at de enkelt kan bestille mat hjemmefra via appen. Dette passer best til gatekjøkken som i all hovedsak baserer seg på takeaway.
  2. Eller så kan det vare en app på ett nettbrett som står montert i restauranten. Her kan kunder bestille mat direkte, uten å måtte vente på en servitør, eller stå i kø i kassa. Denne varianten passer bra til små og mellomstore restauranter. Men begge variantene kan selvsagt kombineres om ønskelig.

Bestillinger kommer fortløpende opp på en nettside som kunden logger seg på.

Ingen økonomisk risiko for kunden

Utviklingen av appen er gratis for alle kunder. Det betales kun for faktisk bruk av applikasjonen. Det betales for hver transaksjon (bestilling) som gjøres, så det er liten eller ingen økonomisk risiko for kunden å gå til anskaffelse av dette systemet.

Agenter søkes

Vi søker nå agenter som kan selge appen til restauranter og gatekjøkken i sitt område. Vi er åpen for å diskutere eksklusivitet i enkelte områder.

Som salgsagent vil du ha løpende og gjentakende inntekter på alt forbruk i appene til dine kunder.

Om dette er noe som interesserer deg så ser vi frem til å høre fra deg.