Ny energidrikk lanseres i Norge - Salgsagenter søkes

Mai 2019 lanseres PURE GOLD, en helt ny energdrikk, i Norge. Drikken selges allerede i 10 land og nå står Norge for tur.

PURE GOLD er en drikk for de som lever livet til det masimale. Overlegen smak og enestående utseende gir en lukseriøs opplevelser til konsumenter.

Vi søker nå salgsagenter over hele Norge!

 • null

  Selskap

  PURE GOLD

 • null

  Kontaktperson

  Geir Kristensen

 • null

  Telefon

Hoteller, restauranter, og barer

PURE GOLD skal i første omgang selges til bar, pub, restaurant og hotell. Etterhvert vil vi gå inn i kjeder.

Til bar/pub og restaurantmarkedet er det et bred utvalg av tilhørende utstyr vi kan tilby.

Alt salg skjer via en egen app, hvor hovedkontoret følger opp kunden for betaling og agenter fokuserer på salg og varer. Oppgjør etter salg utbetales direkte fra hovedkontor. Om du allerede har produkter som du selger tl Horeca vil det selvfølgelig være en fordel, men ingen betingelse.

Salgsagenter søkes

Her har du en unik mulighet på å starte opp i ditt distrikt. Du vil få provisjon på alt salg til dine kunder selv om de bestiller sentralt via Webshop.

Jobber du også som agent for andre er det selvfølgelig ingen hinder.

På en innkjøringsperiode på 3 mnd bør alle dine potensielle kunder være kontaktet, selvfølgelig avhengig av distrikt. Med jevnlig oppfølging tilsier det at produktet vil gi en meget god provisjon til salgsagent.

Vi er på utkikk etter agenter i hele Norge. Det er enkelte distrikter vi har interessante søkere allerede, men Norge er stort og muligheten mange.

Ta kontakt og skriv litt om din erfaring og hvilket distrikt du kan dekke. Ser frem til å høre fra deg!