Har du lyst å jobbe med salg mot bedriftsmarkedet i et attraktivt selskap som er i kontinuerlig utvikling og vekst? Er du interessert i hvordan digitale produkter og tjenester kan løse kundenes behov?

Bli med på laget som er i ferd med å skape Norges mest spennende mediekanal, med fokus på ny teknologi, industri og automatisering. I en organisasjon med bransjeoverskridende samarbeid på tvers av landegrensene finner du kompetanse, erfaring og ekspertise innen alle fagfelt.

Alder er ingen hindring! Ung eller gammel – vi ser etter evner, vilje, kompetanse og drivkraft.

Som en fremoverlent, selvstendig og uredd selger har du snakketøyet i orden. Du trigges av å utfordre det etablerte, har et optimistisk syn på livet og sikter høyt når du bygger opp og forvalter din egen kundeportefølje.

Du er en person som bygger relasjoner og skaper tillit. Du har konkurranseinstinkt og evne til å mobilisere ekstra energi ved behov.

Viktigere enn hva du har gjort, er hva du kan gjøre – sammen med oss!

Du kan sitter hvor du vil i landet og har telefon og data. Vi ønsker langvarige samarbeid, tilbyr provisjon fra første krone, provisjon-stige og bonusordninger uten makstak.

Bli med Teknologiske Nyheter inn i fremtiden!

Kontakt Salgs- og markedssjef Ellen Øiesvold Palsén, telefon 41240567 e-post ellen@teknologiskenyheter.no.

Søknader behandles fortløpende.