Noe alle kontorer bør ha – Forhandlere søkes!

Etter mer enn 25 år med stillesittende kontorjobber ønsket vi å gjøre noe for å sitte mindre, stå og bevege oss mer. Selv med regelmessig trening blir alt for mange av dagens timer tilbrakt sittende. Ideen om å lage et balansebrett i tre for bruk ved kontorpulten ble født.

Vi hadde en idé om å lage et balansebrett som var pent å se på og hadde enkel, god og funksjonell design. Sammen med Rune hos Strønes Snekkerverksted i Trøgstad har vi utviklet balansebrettene fra idé til dagens ferdige produkt.

Vi søker nå forhandlere over hele Norge.

Selskap

Oppogstå AS

Kontaktperson

Morten Sætra

Telefon

95082356

Nettside

www.oppogstaa.no

Positiv helseeffekt. Bærekraftig. Godt design.

Verden bruker for mye plast. Derfor har vi har laget et balansebrett i tre og Valchromat hvor god design og bærekraftige materialer har hatt førsteprioritet. Produksjon skjer hos lokale produsenter her i vårt distrikt som vi kjenner. Slik kan vi stå 100 prosent inne for produksjonen. Dette har imidlertid ikke gått ut over brettets funksjonalitet som er minst like bra som for konkurrentenes brett i plast. Brettene har et design og en møbelfinish som gjør at vi tenker at det vil passe inn i kontormiljøer hvor man er opptatt av design og bærekraftige løsninger.

Salgsagenter søkes

Vi søker nå forhandlere og samarbeidspartnere på salg over hele Norge.

Jobber du med salg mot bedrifter med kontormiljøer ønsker vi svært gjerne å komme i kontakt med deg.

Vårt produkt passer utmerket for forhandlere/selgere som jobber med kontormøbler, kontorrekvisita, datarekvisita og ergonomiprodukter.

Del denne muligheten med ditt nettverk

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkedin