Nespresso Norge Søker Sales Partner for Rogaland

Nestlé Nespresso SA er et heleid datterselskap av den internasjonale Nestlé Group. Nespresso produserer og markedsfører teknologisk avanserte, prisbelønnede kaffemaskiner, eksklusiv porsjonspakket kaffe og tilbehør.

Nespresso SA startet sin virksomhet i 1986, består av over 12.000 ansatte, er representert i 65 land og er Europas ledende leverandør av «premuim portioned coffee». Vårt hovedkontor er lokalisert i Lausanne, Sveits.

Nespresso Norge ble etablert i Norge i 2003, og består av 150 ansatte og 8 Boutiqer som har et dedikert fokus på å gi den beste kaffen og eksklusive tjenester til kaffeelskere.
Nespresso Professional tilbyr kvalitetskaffe til bedrifter, hoteller og restauranter og består i dag av 21 medarbeidere. Vi er lokalisert på Lysaker utenfor Oslo, men har kunder i hele landet.

 • null

  Selskap

  Nespresso Norge

 • null

  Kontaktperson

  Jeanette Selnes

 • null

  Telefon

 • null

  Etablert

  1986

NESPRESSO NORGE SØKER SALES PARTNER FOR ROGALAND

Historien begynte med en enkel og revolusjonerende idé: Å gi alle muligheten til å lage den perfekte kopp espresso – akkurat som en dyktig barista. 

Fra starten i 1986, har Nespresso omdefinert og revolusjonert måten millioner av mennesker i dag nyter sin kaffe, og det har formet den globale kaffekulturen.
Nespresso har utviklet seg fra å være en pioner og trendsetter, til å ha blitt referansen innen porsjonskaffe-kategorien gjennom en enestående satsing på å levere den ultimate kaffeopplevelse til våre forbrukere. Dette er hjørnesteinen som selskapet ble grunnlagt på, og det er grunnlaget som har fostret den utrolige veksten Nespresso har hatt.

Nespresso sin suksess er bygget på å skape den høyeste kvalitetskaffe, langvarige kundeforhold og bærekraftig suksess. Dette vil fortsette å være nøkkelen til vekst fremover, når vi konkurrerer i det dynamiske og voksende kaffemarkedet.

Vi satser nå ytterligere mot Office og Horeca markedet i Rogaland, og søker en forretningsorientert Sales Partner som får fullstendig ansvar for å posisjonere Nespresso enda sterkere i regionen.

Er du en kremmer av natur, kvalitetsbevisst til fingerspissene, trigges av å oppnå resultater og har ambisjoner om å sette ditt preg på en internasjonal salgsorganisasjon? Da er dette muligheten du har ventet på!

Som Sales Partner vil ditt mandat være å representere Nespresso i Rogaland innen bedriftsmarkedet. Hovedoppgavene vil være å jobbe aktivt med oppsøkende salg av våre kaffeløsninger til nye kunder innen Horeca og Office segmentet. Du vil ha ansvaret for alle ledd i salgsprosessen, og sikre leveransene gjennom tett dialog med vårt supportteam.
Stillingen rapporterer til Commercial Manager B2B.

Vi søker deg som er en løsnings- og forretningsorientert person med høye ambisjoner og med et meget sterkt egendriv. Du har en indre motivasjon for å lykkes og jobber strukturert og målrettet for å nå dine mål. Du er genuint opptatt av å skape relasjoner, og har et solid og bredt kontaktnettverk innenfor B2B -sektor Rogaland.
Du er selvstendig næringsdrivende og kan dokumentere suksess fra lignende agenturavtaler.

Vi tilbyr en meget selvstendig og fri rolle i det å drive operativt salg og kundepleie. Du får full frihet til å påvirke din egen arbeidshverdag, og vil være sentral i Nespresso sin vekststrategi de kommende årene. Du får tilgang til et markedsområde med et stort potensial for vekst, og du må trives med et høyt aktivitetsnivå.
Du får jobbe med verdens største merkevare, og vil få et stort støtteapparat i ryggen for å sikre suksess.
Vi legger stor vekt på grundig opplæring, derfor vil en del av opplæringen foregå ved vårt kontor på Lysaker i Oslo.
Vi tilbyr meget gode provisjonsordninger og ønsker et langvarig samarbeid.

Er dette en rolle som trigger og du ønsker å vite mer om muligheten er du velkommen til å kontakte vår rekrutteringspartner Jeanette Selnes hos Top Temp AS på mobil 901 85 214 eller jeanette.selnes@toptemp.no.

Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt.