Gerster er en ledende europeisk tekstilprodusent og har salgsrepresentanter og kunder i alle europeiske land og over hele verden. Den største omsetningen for deres salgsteam kommer fra salget av deres omfattende utvalg av gardinstoffer. Dere viser dessverre ikke disse på vår nettside på grunn av det enorme antallet design, stiler og kvaliteter. Salgsagenter vil få vareprøver til å demonstrere disse.

De søker nå en agent (eventuelt regionsansvarlige) for Norge som kan ivareta eksisterende kunder og jobbe med videre kundevekst i Norge.

 • null

  Selskap

  Gustav Gerster GmbH

 • null

  Kontaktperson

  Paul Bloch

 • null

  Etablert

  1882

 • null

Agent for Norge søkes

Vi søker en dedikert agent som er i stand til å betjene vår nåværende kundebase med kompetent kunnskap og veiledning, men også være hele tiden jobbe med å få inn nye kunder.

Du vil ha en avgjørende rolle i å styrke og videreutvikle vår posisjon i Norge.

Om du har andre tilsvarende agenturer er det ikke noe problem, og vi ser det heller som en fordel da det kan være gode synergier med eksisterende nåværende kundeforhold som du har bygget opp.

Vi søker deg som er en motivert og profesjonell agent og som liker å jobbe innen salg. Du er i stand til å demonstrere våre produkter på en tydelig og kompetent måte. Om du også har gode forhandleregenskaper og kan lukke salg er du den rette kandidaten for oss.

Vi vil selvfølgelig støtte deg på alle måter og med all den kunnskapen og erfaringen vi kan, og en del av treningen din vil bli utført av våre erfarne salgsfagfolk.

Vi ønsker primært en agent som kan dekke hele Norge, men om du kun har mulighet til å dekke deler av landet vil vi gjerne høre fra deg uansett.

Har vi fått din interesse i denne allsidige og ansvarsfulle muligheten? Vi håper det og ser frem til å høre fra deg. Bruk kontaktknappen for å starte en dialog med oss (skriv på engelsk).