Mynt utvider sine avdelinger i Oslo og Bergen og vi er på utkikk etter fem unge og ambisiøse salgskonsulenter for Telenor og Fjordkraft. Telenor har aldri bygget ut mer fiber enn de skal gjøre i år og Fjordkraft har nettopp starter storsatsningen på mobilmarkedet – dette gir unike muligheter til motiverte og dyktige salgstalenter. Salgsaktiviteten vil være i felt, ute i møte med kundene, eller på stand.

 • null

  Selskap

  Mynt AS

 • null

  Kontaktperson

  Espen Fretheim Loeng

 • null

  Telefon

Salgskonsulenter søkes – Veldig godt betalt

Dette er en veldig godt betalt stilling til de rette kandidatene og kan resultere i store karrieremuligheter innenfor salg. Hos oss er det ingen takhøyde på hvor mye du kan tjene – det er ren provisjon, men de beste ligger på rundt 100 000 i måneden.

Salgserfaring er ikke et krav da du vil få grundig opplæring fra noen av landets beste selgere. Vi ser etter deg med et ønske om å lykkes og deg som drives av å tjene gode penger. Vi prioriterer heltidsansatte til disse prosjektene, men vil vurdere deltidsansatte også. Det vil også være noe (frivillig) reising rundt i Norge – vi dekker alle reiseutgifter samt diett.

Send en kort tekst om deg selv til espen@myntcom.no så kontakter vi deg fortløpende!