Xacta AB

Områder: Østlandet / Sørlandet / Vestlandet

Selger til: Klær og tilbehør

Type mulighet: Nasjonalt agentur / Salgsagent

Betingelser: Nasjonalt agentur - God provisjon + portefølje

Fordeler: Gode provisjonsbetingelser / Mulighet for eksklusivt område / Porteføljeinntekt

Salgskanaler: Hovedsakelig i fysiske møter

Xacta jobber med kvalitetsprodukter til barn og baby på det nordiske markedet. Våre viktigste kundegrupper er baby- og barnebutikker – samt leketøysforretninger og apotek. Xacta stiller svært høye krav til sine leverandører. Kvalitet, sikkerhet og design er noe vi krever fra alle våre leverandører.

Vi ønsker nå å utvide virksomheten vår i Norge og søker en selvstendig agent.

Våre merker

Jollein

Et veletablert nederlandsk selskap som har eksistert siden 1973. Her finner du et bredt spekter av babyprodukter og tilbehør. Trendy kolleksjoner! I tillegg til organisk bomull, jobber Jollein med Öko-tex-sertifiserte materialer og utelukkende med produsenter tilknyttet Business Social Compliance Initiative (BSCI).

Silli Chews

Et annerledes silikonbitleketøy med mange former som masserer og lindrer kløende tannkjøtt.

Kietla

Kvalitetssolbriller fra franske Kietla. Et ungt, innovativt selskap som ønsker å øke vår bevissthet om solens skadelige effekter på våre barns øyne og viktigheten av å bruke solbriller.

BabyToLove

Tilbyr originale, innovative og trendy produkter for barn. Produktene er designet og utviklet i Frankrike med kvalitet og sikkerhet som høyeste prioritet. Morsom design kombinert med smarte funksjoner.

Happy-Horse

Happy-Horse ble grunnlagt i Nederland på 1960-tallet. Med mye humor og sans for trender har designteamet på Happy Horse klart å overraske kundene sine fra år til år. I tillegg til originalitet, prioriterer Happy Horse høy sikkerhet. Derfor oppfyller hvert eneste Happy-Horse-produkt de høyeste europeiske sikkerhetsstandarder. Materialene er brann- og flammebestandige og giftfri. Produktet er trygt for barn under 3 år, ingen løse deler eller deler som kan løslates når barnet leker med leketøyet. Gratis fra ftalater. I sortimentet finner du et bredt utvalg av leker, leketøykasser, sklier og barnevogner.

Sun Seal UPF 50+ UV laget for Baby

Spesielt utformet materiale som er mykt, luftig og behagelig mot babyens hud, samtidig som den beskytter mot solens skadelige UVA- og UVB-stråler. Samlingen består av UV-drakter og solhatter.

Alle våre materialer er sertifisert i henhold til Australian Standard (ARPANSA / Australian Radiation Institute). Vi bruker kun materialer som er vurdert med det høyeste solbeskyttelsesnivået, nemlig UPF 50+. UPF 50+ betyr at 98% av solens skadelige stråler blir filtrert vekk.

Denne annonsen er utløpt

Sjekk andre anbefalte muligheter innen Klær og tilbehør.

Client Logo

Kelc AS

Utekos er utviklet av en gruppe livsnytere fra Bergen som stadig forsøker å optimalisere opplevelsen av å være utendørs. I…

Mer informasjon »
Client Logo

Chiberta

Chiberta er det eldste og et av de ledende merkene innen golfklær i Frankrike. De er kjent for kvalitet og…

Mer informasjon »
Client Logo

Hjerter AS

Hjerter AS er et Norsk firma med hovedkontor i Son. All produktutvikling og design i vår bedrift foregår i Norge.…

Mer informasjon »

Salgsagent i Norge søkes

Er dette merker du kan representere og selge i Norge? Xacta AB ønsker å komme i kontakt med en selvstendig agent som kan jobbe mot norsk varehandel / butikker.

Vi vil jobbe tett med vår agent i Norge og du vil få tilgang på kataloger, egen bruker i vårt admin-system, være medvirkende på relevante messer, etc.