Kvalitet & Sikkerhet AS

Områder: Midt-Norge / Nord-Norge / Østlandet / Sørlandet / Vestlandet

Selger til: B2C

Type mulighet: Selskap til salgs

Diverse: Investering kreves

Vinstrabåten-konseptet eies av Kvalitet & Sikkerhet AS og har kontor og lager på Torpo i Hallingdal. Vi har produsert og solgt båten i 15 år og er stolt av båten som selges i to størrelser, 390 cm (12,5 fot) og 460 cm (15 fot). Før vi overtok har Vinstrabåten vært produsert i flere tusen eksemplarer gjennom mange år og den er svært godt kjent, spesielt i Østlandsområdet og i innlandsfylkene. Det er ikke en overdrivelse å si at den får særdeles god omtale og navnet har gitt mange mennesker gode minner og assosiasjoner i flere 10-år. Se hjemmesiden vår www.vinstrabaten.no.

  • Firma
    Kvalitet & Sikkerhet AS

  • Kontaktperson
    Olav Harald Vårdal

Er du neste eier av Vinstrabåt-konseptet

Båtene produseres i dag for oss av en norsk bedrift i Latvia i første-klasses kvalitet. Service og oppfølging er særdeles god. Vi har nå bestilt 36 båter for levering i slutten av mai med opsjon på 20 til for levering i juli.

Vi vurderer nå å selge Vinstrabåt-konseptet med alle formene og rettigheter. Grunnen til dette er at vi to som driver med dette er blitt eldre og ser at det kan være lurt å la andre krefter overta nå. Vi tror bestemt at markedet for disse båtene er veldig stort. I fjor solgte vi 50 båter, og kommende sesong vil bli minst like bra.

Vi ønsker snarlig overtakelse. Vennligst ta kontakt med daglig leder Olav Harald Vårdal, telefon 92026123 eller e-post vaardal@kvalitet-sikkerhet.no.