Webavanse solutions AS

Områder: Jobb hjemmefra / Østlandet

Selger til: Øvrige

Type mulighet: Salgsagent

Fordeler: Gode provisjonsbetingelser / Høyt inntektspotensial

Salgskanaler: Hovedsakelig på telefon/webmøter

Vi er et selskap som utvikler og designer nettsider og nettbutikker til bedrifter og startups. Vi har valgt å fokusere på små og mellomstore bedrifter samt startups, derfor har vi satt prisene våres på et nivå som passer budsjettet til disse bedriftene. Våre tjenester passer for startups, små og mellomstore bedrifter som ønsker å etablere seg på nett i form av en nettside eller nettbutikk. Våre tjenester passer også for bedrifter som allerede har en nettside eller nettbutikk de ønsker å oppgradere.

 • Firma
  Webavanse solutions AS

 • Kontaktperson
  Jonas Rhrich

 • Nettside
  Webavanse.no

Produktene

Vi utvikler og designer nettsider og nettbutikker til bedrifter.

Vi har pakkepriser på våre tjenester, noe som vil si at kunden får en fastpris på forhånd å forholde seg til, samtidig som kunden får avklart alt det som er inkludert i prisen. Derimot er pakkene og prisene våre fleksible utfra kundens behov. Pakkene og prisene vi opererer med er bare å anse som veiledende.

Prisene på våre nettsidepakker er fra 6 995 til 14 995 kr. Til denne prisen får kunden en konkurransedyktig og profesjonell nettside. Antall undersider, hvor mye tid som kreves til designet, funksjonaliteten og om bedriften ønsker logo design inkludert er faktorer som påvirker prisen.

Prisene på våre nettbutikkpakker er fra 13 995 til 29 995 kr. Til 13 995 får kunden en konkurranse dyktig nettbutikk med betalingsløsning og full funksjonalitet. For en høyere pris vil kunden få en nettbutikk som i større grad reflekterer butikkens merkevare i form av et design av høyere kvalitet og omtanke. Prisene på nettbutikker avhenger i stor grad av hvor mye kunden er villig til å investere, høyere pris = bedre resultat.

Denne muligheten er interessant fordi:

 • Gode provisjonsbetingelser

  Hos oss vil du få en fast sum pr møte med potensiell pluss prosenter av et evt salg

 • Høyt inntektspotensial

  Av erfaring skal det være mulig å sette opp flere møter på kort tid. Samtidig kan en nettside og eller en nettbutikk være så mangt det vil si at det er mulig å presse prisen opp hos eventuelle kunder.

Vår målgruppe:

Vi har tre hovedsegmenter:

 • Startups
 • Etablerte butikker med lokaler som ikke har nettbutikk
 • Bedrifter med nettsteder de ønsker å oppgradere.

Vi har ulike kilder til potensielle kunder i alle segmenter som du som selger vil få tilgang til. Mer info om dette vil bli gitt ved kontakt.

Premium muligheter

Sjekk andre anbefalte muligheter innen Software og IT.

Client Logo

Alokera

Er du en dyktig selger som også har erfaring med å bygge salgsorganisasjoner? Liker du å jobbe selvstendig med mulighet…

Mer informasjon »
Client Logo

Teknologiselskap

Hvem er vi? Selskapet har over 3 år ferdig utviklet systemverktøy for segmenter innen beredskap og økt samfunnssikkerhet. Systemene er…

Mer informasjon »
Client Logo

Norsk Tele og Data

Vi er et suksessfylt team innen salg av Telefoni og IT-lønsinger som samarbeider med markedsledende produsenter og tilbydere av tjenester.…

Mer informasjon »

Vi søker agenter / møtebookere

Vi søker etter en kandidat som kan hjelpe oss med å komme i kontakt med potensielle kunder og sette oss opp en møte med den potensielle kunde hovedsakelig gjennom digitale møter

Målet med en salgsagent vil være å sette i gang en samtale med potensielle kunder for å kartlegge kundens behov, hva vi kan tilby dem og å fastsette pris.