TT Group AS

Områder: Midt-Norge / Nord-Norge / Østlandet / Sørlandet / Vestlandet

Selger til: Både B2B og B2C

Type mulighet: Salgsagent

Betingelser: Gode betingelser

Fordeler: Gode provisjonsbetingelser / Porteføljeinntekt

Salgskanaler: Hovedsakelig på telefon/webmøter

TT Forsikring & Finans driver salgssenter innen lån, finans og forsikring i Oslo, Kristiansand, Bergen, Ålesund Trondheim, Levanger, Mosjøen, Narvik og Tromsø. TT er agent for blant annet Codan Forsikring, Danica Pensjon, Brage Finans, Duvi Pensjon, BN Bank, MyBank, Bluestep Bank, Nordax, Aprila Bank samt en rekke andre mindre banker. Vi har sterke ambisjoner om å vokse videre og ser etter nye dyktige ledere og rådgivere mot privatmarkedet og bedriftsmarkedet innen alle fagområder.

Vi ser etter personer som drømmer om å drive sin egen forretning som partner sammen med oss i TT. Du vil få tilgang til bransjens mest komplette produktspekter innen forsikring og kreditt. Våre forsikringsrådgivere blir autorisert i skadeforsikring innen 12 måneder og våre kredittrådgivere får kreditt sertifisering innen 6 måneder.

Du kan lese mer om vår historie dem siste 20 år på www.nordfra.no/ttgroup

 

Tjenester innen lån, finans og forsikring

Har du et sterkt konkurranseinstinkt samtidig som at du genuint bryr deg om andre mennesker? Trigges du av muligheten til å være med på et nytt, spennende og givende eventyr, der du vil ha sterk innflytelse på hvordan reisen blir til? Da er dette muligheten for deg.

Vi i TT Finans og Forsikring leverer tjenester innen lån, finans og forsikring rettet mot både privat og næringsmarkedet. Vi har en solid historie bak oss og store ambisjoner om vekst for fremtiden, derfor søker vi etter positive, hardtarbeidende og dyktige kolleger som er sugen på nye utfordringer.

Hos oss vil du bli en del av en trygg og solid arbeidsplass, uavhengig av hvilken vei verdensøkonomien peker eller andre kriser som kan oppstå i samfunnet. Det skal være motiverende, gøy og enkelt å jobbe hos oss, derfor har vi sterk fokus på å tilby nye og moderne støtteverktøy slik at du kan bruke tiden mest mulig effektivt, og samtidig dyrke en solid salgs- og prestasjonskultur for å sikre at alle som jobber hos oss skal ha de beste forutsetningene for å lykkes! Vi har sterk tro på at det er de mest motiverte medarbeiderne og samarbeidspartnerne som skaper de beste resultater, derfor bruker vi mye ressurser på kampanjer og prestasjonsfremmende aktiviteter gjennom året. Hos oss vil du bli hyllet for resultatene du har oppnådd, og vi feirer med glede gode resultater med reiser i både innland og utland.

Fleksibel jobb

Hvordan vil arbeidshverdagen din se ut?

Hos oss vil du få en fleksibel jobb der du i stor grad styrer arbeidshverdagen selv. Du vil få god opplæring, kursing, og sertifiseringer i det du måtte trenge for å lykkes best mulig i stillingen. Av viktige ansvars- og arbeidsoppgaver kan nevnes:

  • Rådgivning innen bil og boliglån samt andre kreditt produkter mot privatmarkedet
  • Rådgivning innen forsikringsprodukter mot privatmarkedet
  • Rådgivning innen bilfinansiering og annen finansiering som leie og leasing mot næringsmarkedet
  • Rådgivning innen innskuddspensjons løsninger mot næringsmarkedet
  • Rådgivning innen forsikrings løsninger mot næringsmarkedet
  • Rådgivning innen garanti løsninger mot næringsmarkedet

 

Du kommer til dekket bord

Hva skal til for å lykkes hos oss?

For å være kvalifisert for denne muligheten, må du ha plettfri vandel og økonomi, inneha gode kommunikasjons egenskaper og språkferdigheter. Det er en fordel om du har erfaring med salg, forsikring eller kreditt fra før, men det er ikke et absolutt krav. Det viktigste for oss er at du har de motivasjonene, holdningene og ambisjonene som skal til for å lykkes, det vil si at du har en indre motivasjon for å lykkes med salget og oppnå gode resultater, samtidig som at du genuint bryr deg om andre mennesker og ønsker å hjelpe dem. Denne muligheten egner seg til dem som ønsker å jobbe fra hjemmekontor såvel som å bygge å drive et salgssenter.

Du kommer til dekket bord, her kan du bare sette i gang med opplæringen og vil være raskt i produksjon og en god inntjening for deg selv og dine fremtidige medarbeidere dersom du ønsker dette. Lurer du på noe om hvilke muligheter eller om dette er noe som passer for deg – ta kontakt meg Terje Danielsen – Daglig leder i TT Group på 90979747 eller terje@ttgroup.no.