TT Group AS

Områder: Midt-Norge / Nord-Norge / Østlandet / Sørlandet / Vestlandet

Selger til: Både B2B og B2C

Type mulighet: Salgsagent

Betingelser: Gode betingelser

Fordeler: Gode provisjonsbetingelser / Porteføljeinntekt

Salgskanaler: Hovedsakelig på telefon/webmøter

Vi søker etter kreditt og forsikrings medarbeidere i Kristiansand S, Arendal, Bergen, Ålesund, Trondheim, Steinkjer, Mosjøen, Narvik og Tromsø. TT Forsikring & Finans tilbyr rådgivningstjenester innen lån og kreditt, finans, forsikring og garanti produkter. Vi har avdelingskontorer i Oslo, Kristiansand S, Arendal, Bergen, Ålesund, Trondheim, Steinkjer, Mosjøen, Narvik og Tromsø. TT er agent for bla. Brage Finans, Nordax Bank, Aprila Bank, Kraft Bank og Instabank samt en rekke andre forbrukslånbanker. Søster selskapet TT Forsikring har egen konsesjon innen skadeforsikring og vi har sterke ambisjoner om å vokse videre og ser etter nye dyktige rådgivere mot privat og bedriftsmarkedet innen alle fagområder.

Våre forsikrings og kreditt rådgivere blir autoriserte innen 6 måneder i TT dersom nødvendige autorisasjoner ikke allerede er på plass.

 

Tjenester innen lån, finans og forsikring

Har du et sterkt konkurranseinstinkt samtidig som at du genuint bryr deg om andre mennesker? Trigges du av muligheten til å være med på et nytt, spennende og givende eventyr, der du vil ha sterk innflytelse på hvordan reisen blir til? Da er dette muligheten for deg.

Vi i TT Finans og Forsikring leverer tjenester innen lån, finans og forsikring rettet mot både privat og næringsmarkedet. Vi har en solid historie bak oss og store ambisjoner om vekst for fremtiden, derfor søker vi etter positive, hardtarbeidende og dyktige kolleger som er sugen på nye utfordringer.

Du finner mer informasjon om våre tjenester på www.ttforsikring.no og www.ttfinans.no.

Hos oss vil du bli en del av en trygg og solid arbeidsplass, uavhengig av hvilken vei verdensøkonomien peker eller andre kriser som kan oppstå i samfunnet. Det skal være motiverende, gøy og enkelt å jobbe hos oss, derfor har vi sterk fokus på å tilby nye og moderne støtteverktøy slik at du kan bruke tiden mest mulig effektivt, og samtidig dyrke en solid salgs- og prestasjonskultur for å sikre at alle som jobber hos oss skal ha de beste forutsetningene for å lykkes! Vi har sterk tro på at det er de mest motiverte medarbeiderne og samarbeidspartnerne som skaper de beste resultater, derfor bruker vi mye ressurser på kampanjer og prestasjonsfremmende aktiviteter gjennom året. Hos oss vil du bli hyllet for resultatene du har oppnådd, og vi feirer med glede gode resultater med reiser i både innland og utland.

 

Fleksibel jobb

Hvordan vil arbeidshverdagen din se ut?

Hos oss vil du få en fleksibel jobb der du i stor grad styrer arbeidshverdagen selv. Du vil få god opplæring, kursing, og sertifiseringer i det du måtte trenge for å lykkes best mulig i stillingen. Av viktige ansvars- og arbeidsoppgaver kan nevnes:

  • Rådgivning innen bil og boliglån samt andre kreditt produkter mot privatmarkedet
  • Rådgivning innen forsikringsprodukter mot privatmarkedet
  • Rådgivning innen bilfinansiering og annen finansiering som leie og leasing mot næringsmarkedet
  • Rådgivning innen innskuddspensjons løsninger mot næringsmarkedet
  • Rådgivning innen forsikrings løsninger mot næringsmarkedet
  • Rådgivning innen garanti løsninger mot næringsmarkedet

Du kommer til dekket bord

Hva skal til for å lykkes hos oss?

For å være kvalifisert for denne muligheten, må du ha plettfri vandel og økonomi, inneha gode kommunikasjons egenskaper og språkferdigheter. Det er en fordel om du har erfaring med salg, forsikring eller kreditt fra før, men det er ikke et absolutt krav. Det viktigste for oss er at du har de motivasjonene, holdningene og ambisjonene som skal til for å lykkes, det vil si at du har en indre motivasjon for å lykkes med salget og oppnå gode resultater, samtidig som at du genuint bryr deg om andre mennesker og ønsker å hjelpe dem. Denne muligheten egner seg til dem som ønsker å jobbe fra hjemmekontor såvel som de som vil møte på jobb på et av våre mange lokalkontorer.

Du kommer til dekket bord, her kan du bare sette i gang med opplæringen og vil være raskt i produksjon og en god inntjening for deg selv og dine fremtidige medarbeidere dersom du ønsker dette. Lurer du på noe om hvilke muligheter eller om dette er noe som passer for deg – ta kontakt meg Terje Danielsen – Daglig leder i TT Group på 90979747 eller terje@ttgroup.no.