Topp Bolig AS

Områder: Jobb hjemmefra

Selger til: Øvrige

Type mulighet: Ansatt selger / Salgsagent

Betingelser: God Provisjon. Mobil og internett dekt. Mulighet for 40% til 100% stilling.

Fordeler: Gode provisjonsbetingelser / Grundig opplæring og oppfølging / Innovativt produkt/tjeneste / Mulighet for eksklusivt område / Utgifter kan dekkes

Salgskanaler: Hovedsakelig på telefon/webmøter

 1. Fantastisk selger søker til et kort oppdrag på 1 til 3 månder.
 2. Topp Bolig AS er en helt ny plattform for eiendomsannonsering på nett. Topp Bolig blei stiftet i Agust 2022, men har vært jobbet med i kulissene siden februar 2021. Topp Bolig skal utfordre monopolet i Norge. Vi er en rendyrket eiendomsplattform, som retter oss innen eiendomsannonsering/salg av boliger og fritidseiendommer. Nettsiden er planlagt lansert i 2 kvartal 2023.

Produktene

 • Det er allerede testet på kunder med gode resultater. Vi retter oss i hovedsak mot eiendomsmeglere som skal annonsere på nett. Men det finnes også mange advokater med godkjenning for eiendomssalg som passer inn også. Oppgaven blir å selge inn et fast abonoment på plattformen vår. Vi har endret helt på prisene i markedet, og meglerene er veldig motivert for en ny aktør på markedet.  Responsen har vært overveldende. Betingelsene vi tilbyr er helt unikt for markedet i dag. Vi har ferdige integrasjoner for meglerens crm system.

Vi har også reklame på nettsiden. dette er kun for eiendomsrelaterte bedrifter, men her ligger det gode provisjoner for selgeren.

 • gjerne send en Mail med eventuelt spørsmål du har, så tar vi en hyggelig prat om mulighetene videre.

Denne muligheten er interessant fordi:

 • Gode provisjonsbetingelser

  50% provisjon på reklame annonser på plattformen. Minste pris er på en reklame annonse er 4000kr + mva Eiendomsmegler abonoment som selges inn avtales forløpende. Her er det flere muligheter.

 • Grundig opplæring og oppfølging

  Vi sørges for god beskrivelse av tjenesten du skal selge. Materiell du skulle trenge. Mobil abonoment med nummer dekkes av oss. Også fast godtgjørelse for internett.

 • Innovativt produkt/tjeneste

  Topp bolig er en helt ny aktør på markedet innen eiendomsannonsering. Vi holder kun på med eiendom og ikke noe annet. Vi sksl sørge for en plattform som er engel og bruke med masse god eiendoms relatert informasjon.

 • Mulighet for eksklusivt område

  Ksn diskuteres ned rette kandidat.

Vår målgruppe

Eiendomsmeglere. Advokater med eiendoms bevilling. Eiendomsutleie selskaper. utenlandske megler selskaper som ønsker kjøpere i Norge.

Det er også reklame som skal selges inn på nettsiden. her er det kun eiendoms relaterte bedrifter som får annonsere på plattformen. eksempel. lys.vask. Flytting. snekker. rørlegger. Med mere

Denne annonsen er utløpt

Sjekk andre anbefalte muligheter innen Reklame og markedsføring.

Client Logo

Skjermprofilering Bergen AS

Skjermprofilering Bergen har siden starten i 2015 etablert et lokalt nettverk med digitale annonse flater og er nå en av…

Mer informasjon »
Client Logo

Bull Media Consulting AS

Norges ledende magasin og nettsted med fokus på nyttig innhold for ledere, søker etter to dyktige stillingsannonse selgere. LederNytt skal…

Mer informasjon »
Client Logo

Lydbox as

Har du lyst til å ta et steg inn i verden av LYD? Hos oss vil arbeide med musikk, informasjon…

Mer informasjon »

Denne muligheten passer for:

Vi ser etter en selger som ønsker og bli med på å endre det norske markedet.

for oss er det utrolig viktig at før plattformen blir lansert, så er det mange nok annonser på plattformen for brukere og se på.

vi har en uslåelig pris for alle brukere i lanserings perioden som er 6 måneder fra lansering.

vi trenger en eller flere selgere som tar seg god tid på og lære seg slags praten, da vi kun har 1 sjangs til å selge inn plattformen før oppstart. Her er det utrolig viktig med gode beskrivelses evner i arbeidet som utføres.

jobben er en selger/kundebehandler jobb. det blir i utganspunktet kalde telefoner du må ringe, men vi er behjelpelige  med ringe lister å eventuelle Leeds som kan kommer inn.