Thuasne Scandinavia AB

Områder: Østlandet / Sørlandet / Vestlandet

Selger til: Dagligvare og faghandel, Helse

Type mulighet: Forhandler / Nasjonalt agentur

Betingelser: Rettigheter for hele Norge - God provisjon

Fordeler: Gode provisjonsbetingelser / Mulighet for eksklusivt område / Porteføljeinntekt / Salgsleads

Thuasne er et av verdens mest respekterte og etablerte selskaper innen hjelpemiddelindustrien. Selskapet ble grunnlagt allerede i 1847 i St Etienne, Frankrike, og eies fremdeles av den samme familien. Skandinavia etablerte seg for alvor i 2010 og har i dag avtaler med flere av Sveriges fylkeskommuner, samt private forhandlere og partnere i Danmark, Finland og Norge.

Distributør / Salgsagent søkes

Vi søker en distributør eller agent for hele Norge til våre produkter innen ortopedi. Dette er ortoser (bandasjer), både myke og mer avanserte i karbonfiber og aluminium. Vi har i dag salg av disse produktene i Norge, men vi ønsker at en distributør eller agent skal utvikle virksomheten.

Vi leter etter et selskap som jobber på dette området og som har et utviklet nettverk overfor kundegruppene. Denne muligheten er interessant fordi Thuasne er et meget anerkjent selskap i bransjen med produkter av høy kvalitet. I tillegg er det eksisterende salg og en kundebase som skal utvikles.

Passer denne muligheten for ditt selskap? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Denne annonsen er utløpt

Sjekk andre anbefalte muligheter innen Helse.

Client Logo

MediNorge

MediNorge er en del av Network Negotiations AS. Selskapet har spesialisert seg på import og distribusjon av medisinsk utstyr. Vi…

Mer informasjon »
Client Logo

Nors Care AS

Nors Care arbeider med ulike løsninger inn mot helsetjenesten, med over 100 kommuner som benytter våre løsninger. Vi har også…

Mer informasjon »
Client Logo

TERAPIVAKTEN KURS OG KOMPETANSE AS

Terapivakten Kurs og Kompetanse ble startet i 2022. Vår visjon er at vi skal bidra til å forebygge rus og…

Mer informasjon »