Flexicon Ltd

Områder: Østlandet / Vestlandet

Selger til: Bil og transport, Bygg & Eiendom

Type mulighet: Nasjonalt agentur

Betingelser: God provisjon - Agenturrettigheter for Norge

Diverse: Mulighet for eksklusivt område / Porteføljeinntekt / Provisjonsbasert / Salgsleads gis til salgspartner

Salgskanaler: Hovedsakelig i fysiske møter

Flexicon utvikler de nyeste løsningene og teknologiene for kabelbeskyttelse. Vi designer, utvikler og produserer produktene våre fra hovedkvarteret i Birmingham, Storbritannia, og du kan derfor være trygg på kvalitet og teknisk ekspertise.

Med full kontroll på produksjon kan vi raskt tilpasse og finjustere løsningene våre for å møte kvalitetskrav fra våre kunder. Våe ingeniør- og produksjonsteam leverer pålitelige løsninger som fungerer over tid og gir langsiktige og stabile løsninger.

Vi er nummer 1 på jernbane i Europa, og anerkjent som en førsteklasses produsent globalt innen bygg- og anleggsvirksomhet, fornybar energi, OEM / industri- og farlige områdemarkeder (olje og gass, mat og drikke, farmasøytisk osv.). Vårt materiale og byggekvalitet på fleksible rør skiller oss fra aller fleste produsenter.

Bli vår agent i Norge

Norge er et viktig marked for oss fremover. Våre produkter er ideelle for datasenter, olje og gass sektor, landbasert industri, jernbane, bygg og anlegg, og generell engros innen elektro.

Vi har i dag noen mindre kunder i Norge, men ser et stort potensial for vekst sammen med en nasjonal agent.

Som vår agent for Norge vil vi sende alle kundehenvendelser fra Norge til deg, få bruke alt salgsmateriell vi har, og få gode provisjonsbetingelser på alt salg du gjør i det norske markedet.

Om din bedrift er en god kandidat for salg av våre produkter i Norge vil vi gjerne høre fra deg.

Bruk kontaktknappen under og vennligst skriv på engelsk.