Strikketekstiler AS

Områder: Stedsuavhengig

Selger til: Klær og tilbehør

Type mulighet: Selskap til salgs

Betingelser: Ta kontakt for prisantydning

Drømmer du om egen bedrift eller ønsker å utvide din virksomhet? Nå har du sjansen til å få en flying god start med kjøp av Strikketekstiler As .

Pga annet engasjement må jeg selge engrosdelen av mitt hjertebarn gjennom mange år.

Ønsker du nye utfordringer, utvide din eksisterende virksomhet kan dette være det riktige.

Strikketekstiler As leverer våre varer til virksomheter over hele landet, samt noe eksport. Følgende bransjer kjøper varer av oss: gave & interiørbutikker, garn og husflid, museer, gårdsbutikker, suvenirbutikker og sportsbutikker.

 • Firma
  Strikketekstiler AS

 • Kontaktperson
  Roar Koksvik

Vår engrosdel består av 3 varegrupper

FERDIG STRIKKA VARER

All strikk leveres i 100% merinoull, og er håndstrikket av en leverandør. Vi leverer sokker, votter, luer, pannebånd, pulsvarmere, ullgensere og ullbukser (kun barn)fra nyfødt til voksen.

Potensiale: ligger i å utvide med nye design og varianter. Kundetilpasset design i små volum er også mulig.Stort potensiale med økt salgsinnsats.

HVITT/HVITT

Vi selger i denne gruppen duftposer, tall.dempere, brød og frokostbrikker med tekst, servietter, brikker, løpere og duker.

Mange av produktene er bygd på norske tradisjoner.

Potensiale: ligger muligheter i nye design, kundetilpasset designs, muligheter for mindre volum. Storselgeren er duftposer som med «turistmotiv» og evt. andre størrelser på posene vil kunne gi en god omsetningsøkning.

HANSEN KUNSTHANDWERK

Fra gruppen selges såper i mange varianter og figurer med innhold av sauemelk. Tilbehør som såpeskåler etc. En god del av varene fra denne leverandøren er inspirert fra sau. Tøfler og kosedyr, duftposer og annet tilbehør.

Dette er ett forholdsvis nytt agentur som etter noen få år begynner å få fotfeste hos de av våre kunder som har prøvd produktene.

Leverandøren leverer kataloger med ett stort utvalg som kan brukes til innsalg og sendes aktuelle kunder. Leverandøren har stort lager og leverer raskt noe som gjør at vi ikke trenger sitte med stort varelager.

Vi mener at alle våre 3 varegrupper har ett meget godt potensiale med riktig salgsinnsats og oppbygging av egen hjemmeside.

Vår salgsinnsats har vært begrenset med 1 agent i deler av landet og egen salgsinnsats i Møre og Romsdal, samt at vi har deltatt på messen 1-2 ganger pr.år.

Med økt salgsinnsats ute hos kunder over hele landet, bør det være mulig å minst doble omsetningen

Følgende selges

 • Innmat i AS eller hele AS.
 • Kurant varelager.
 • Kundelister med detaljert opplysninger om de største kundene.
 • Leveradnøravtaler med erfaringsoverføring.
 • Opparbeidet godwill.

Økonomisk stilling: Vi anbefaler å se på proff.no for deretter å komme tilbake med spørsmål om økonomiske forhold.