KAMA Stress Management

Områder: Jobb hjemmefra / Midt-Norge / Nord-Norge / Østlandet / Sørlandet / Vestlandet

Selger til: Helse

Type mulighet: Selskap til salgs

Betingelser: Avhenger av løsning (0 - 60 000 kr)

Fordeler: Høyt inntektspotensial / Støtte til salg og markedsføring

Salgskanaler: Kan selges online (uten å snakke med kunder)

Kjøp en bedrift med et godt fundament som er enkel å bygge videre på!

Bedriften tilbyr informasjon om (og salg av) kosttilskudd og andre verktøy mot stress som har et solid vitenskapelig fundament å lene seg på. Vi formidler denne kompliserte informasjonen på en veldig enkel måte. Artiklene krever ekstremt mange timer med søk i forskningslitteraturen, med et detaljfokus som man ikke finner hos andre aktører på markedet.

Hjemmesiden (nettbutikken) har et profesjonelt design, og analyse indikerer at den er enkel å navigere for våre kunder.

Bedriften har etter vår mening et ekstremt godt potensiale. Vår lidenskap har vært knyttet til å dele informasjon og designe nettsiden. Vi er imidlertid på et lavt nivå innenfor markedsføring og salg, og det er der bedriften med bare noen små grep kan se ekstremt stor fremgang (tror vi).

Vi har omlag 100 følgere, med ca. 2 nye følgere i uken, og  1 – 2 salg i uken.  CRO analyse indikerer at vår synlighet nok har størst forbedringspotensiale, og vil kunne gjøre veldig mye. Akkurat nå går vi verken i pluss eller minus, men dette har med innkjøp av produkter med lav profittmargin. Enkle grep vil også kunne gjøre hele forskjellen på dette området.

Motivasjonen til å selge har vært at familien har blitt større og vi har måttet skifte fokus andre steder. Dette har ledet til at bedriften har blitt nedprioritert.

Vi brenner fortsatt like sterkt for budskapet. Fremfor å omforme hjemmesiden til en blogg, ønsker vi derfor å gi ansvaret til noen med bedre business-teft enn oss selv, som også forhåpentligvis brenner for å hjelpe folk med å håndtere helseskadelig stress. Noen som også kan spre budskapet bedre enn vi noen kan kunne med begrensede ressurser, erfaring og tid.

Besøk hjemmesiden www.kamastress.no, som gjenspeiler lidenskapen vi har for dette prosjektet. Ta kontakt dersom du tror, som oss, at dette kan være et verdifull og lønnsomt prosjekt for både kunde og eier.

Produktene

Inntekten kommer via salg av kosttilskudd per nå, men hjemmesiden er bygget opp på en måte som gjør det mulig å ta bedriften i en hvilken som helst retning. Enten det er tech, private lable, konsultasjoner, coaching, ads, afiliate eller andre produkter og tjenester.

Denne muligheten er interessant fordi:

  • Høyt inntektspotensial

    Vi tror denne ideen har høyt potensiale fordi folk i dagens samfunn er ekstremt stresset. Vi tror også at folk er skeptiske til raske og enkle løsninger, derfor gir vi folk god forskning som støtter det vi selger. Vi undervurderer ikke folks evne til å forstå forskning, men gjør det heller ikke overkomplisert.

  • Støtte til salg og markedsføring

    Vi tror at det mest kritiske for bedriften er god markedsføring, hovedsakelig fordi vi som har startet bedriften mangler på dette området.

Vår målgruppe

Kunden er stresset, slik et stort segment av befolkningen er. Vi tilbyr hovedsakelig enkle løsninger, altså til de som ikke ønsker å investere masse energi og krefter på stressmestring. Noen er skeptiske til denne typen produkter, derfor gir vi ekstremt god begrunnelse i form av vitenskapelige referanser. Våre kunder liker å være informert og de liker å forstå forskningslitteraturen bak det de kjøper.

Denne muligheten passer for:

Vi ønsker respons fra noen som er interessert i helse og stressmestring. Noen som liker ideen av å finne de snarveiene som som faktisk virker mot stress. Vi tror at snarveier selger når de faktisk fungerer! Dette mener vi burde underbygges grundig av god forskning.

Vi er åpne for flere løsninger, enten å selge hele bedriften eller beholde en liten andel og hjelpe i en begrenset kapasitet.