How2Franchise

Områder: Stedsuavhengig

Selger til: SMB-markedet

Type mulighet: White-label avtale

Betingelser: Oppstarts kapital 29 000,- kroner - Deretter 990,- per måned

Fordeler: Brukervennlig CRM / Enkle ordresystemer / Grundig opplæring og oppfølging / Høyt inntektspotensial / Innovativt produkt/tjeneste / Porteføljeinntekt / Salgsleads

Salgskanaler: Hovedsakelig på telefon/webmøter / Kan selges online (uten å snakke med kunder)

Wise Asset Management Ltd er et London registrert selskap. Vi i Wise, har en målsetning om å utvikle komplette forretningskonsepter til kreative salgsfokuserte gründere som ønsker å starte sin egen SaaS virksomhet (Software As A Service). Vi påser at du kommer til dekket bord, hvor alle elementer i konseptene er gjennomprøvet og testet grundig. Dette gjelder markedsgrunnlaget, salgskonseptet og den tekniske SaaS plattformen.  

 

 • Firma
  How2Franchise

 • Kontaktperson
  Pål Juritzen

Produktene

Wise lanserer nå en komplett forretnigspakke til deg som ønsker å starte et ege software selskap, nasjonalt eller internasjonalt. Du får en komplett løsning for å tilby en komplett abonnements basert løsning for bedrifter i alle bransjer leads generering. Alle virksomheter i alle bransjer over hele verden trenger kontinuerlig påfyll av nye kunder. WiseMail, er en Automatisert innkommende salgs og markedsføringsplattform som kontinuerlig generer nye leads/kunde-emner og konverterer de til salg og klingende mynt i kassen til dine abonnenter.  

Denne muligheten er interessant fordi:

 • Brukervennlig CRM

  Vår backend løsning gir deg en komplett oversikt over dine kunder. Dette er langt mer enn crm. Det er en komplett salgs crm som gir deg alle muligheter til oppsalg, mersalg og høyere leads konvertering.

 • Enkle ordresystemer

  Du får tilgang til et komplett onboarding system og du kan selv velge om kunden skal ha tilgang eller om du ønsker å administrere dette selv. Integreringer med Stripe, paypal og mange andre er integrert. I tillegg er vi integrert med Zapier som har over 2000 integreringsmuligheter.

 • Grundig opplæring og oppfølging

  Vi vil gi deg komplett og grundig opplæring for at du skal kunne administrere plattformen.

 • Høyt inntektspotensial

  Vanskelig å si hvor høyt, men erfaringsvis bør du kunne nå et abonnements tall på 1000 kunder iløpet av 2 år. Dette bør med en snitt pris på 300 kroner per måned gi en måneds inntekt på 300 000 kroner. Når da kostnadene dine er marginale vil dette være en meget god inntekt.

 • Innovativt produkt/tjeneste

  Vi har ikke funnet opp hjulet, men forbedret et evigvarende suksess konsept med ny teknologi. Vi kan fortelle deg mer om de tekniske detaljene om vi kommer videre i prosessen

 • Porteføljeinntekt

  Med Abonnements basert virksomhet er det store muligheter for en høy passiv og gjentagende inntekt

 • Salgsleads

  Vi hjelper deg med å komme igang og generere dine egne leads ved å bruke vårt system. Dette er en del av opplæringen også...Learn as you earn.

Vår målgruppe

Vår påstand er at nærmest alle bedrifter i alle bransjer verden over, må ha en plan for innkommende markedsføring for å generere nye kunde-emner.

Denne muligheten passer for:

Vi søker kreative, tek-interesserte gründere som ønsker å starte sitt eget software selskap og som ser mulighetene i å skape en langvarig og høy passiv inntekt. Du bør være utadvendt og uredd og ha en viss erfaring med salg og markedsføring. Du bør være en selvstarter som ser verdien av å ta ansvar og fortjenesten av å være din egen sjef. Konseptet passer også for etablerte digitale byråer, web utviklere. web designere og andre virksomheter i den digitale industrien.