Thirud TBI

Områder: Jobb hjemmefra

Selger til: Tele, kraft, og energi

Type mulighet: Salgsagent

Fordeler: Gode provisjonsbetingelser / Grundig opplæring og oppfølging / Høyt inntektspotensial / Innovativt produkt/tjeneste / Mulighet for eksklusivt område

Salgskanaler: Hovedsakelig på telefon/webmøter

Thirud TBI tilbyr teksttjenester som innholdsproduksjon, oversettelser og kvalitetskontroll. Nå trenger vi en selger til et prosjekt for å selge inn nye, helhetlige tjenester til offentlig sektor og små- og mellomstore bedrifter innen alle industrier.

Thirud TBI har lang erfaring og mange fornøyde kunder å vise til. Det vil bli gitt god innføring av tjenestene som skal selges, samt tett oppfølging.

Produktene

De nye tjenestene som skal selges er «pakker» med helhetlige teksttjenester.

Disse «pakkene» inneholder X antall timer i uka med tekstjenester. På den måten er kundebedriften garantert å alltid ha en fleksibel tekstforfatter/innholdsprodusent tilgjengelig, samtidig som de slipper å ansette en tekstforfatter.

Dette gjør at kundebedriften kan spare store utgifter i kommunikasjonsavdelingen sin, og samtidig være trygg på at de har gode og korrekte tekster i all sin kommunikasjon (på nett, sosiale media, e-poster osv.).

Dette vil være en lettsolgt tjeneste fordi:1. Det sparer bedriften for store utgifter.2. Det gir bedriftsledere trygghet om at tekster de ansatte publiserer ikke inneholder feil, misforståelser eller negativt innhold.

Vår målgruppe

Thirud TBI jobber både for globale konsern og små bedrifter, i tillegg til offentlig sektor. Vi utfører oppdrag innen en rekke industrier, fra energi, reise, helse og biler til klær og finans.

Denne muligheten passer for:

Vi ser etter en selvstendig selger som er god til å sette seg inn i tjenesten som skal selges. Det er en fordel med noe kunnskap om markedsføring på sosiale medier og internett, men dette vil det også bli gitt opplæring i. Det vil bli gitt effektiv innføring i, og oppfølging av, tjenestene som skal selges.

Dette er et arbeid som gjerne kan gjøres ved siden av andre typer salgsoppdrag, eller ved siden av studier.