Pronans Sør-Vest AS

Områder: Jobb hjemmefra / Midt-Norge / Nord-Norge / Østlandet / Sørlandet / Vestlandet

Selger til: Tele, kraft, og energi

Type mulighet: Ansatt selger / Salgsagent

Betingelser: Svært gode provisjonsbetingelser på produkter som er meget etterspurt i markedet

Fordeler: Gode karrieremuligheter / Gode provisjonsbetingelser / Grundig opplæring og oppfølging / Høyt inntektspotensial / Salgsleads / Utgifter kan dekkes

Salgskanaler: Hovedsakelig på telefon/webmøter

Vi er et agentur med flere forskjellige leverandører. I denne sammenheng søker vi etter selgere til solceller og strømsparesystem, men vi har også agentavtale om salg av forsikring og finansieringsløsninger. For den rette kandidat vil det være muligheter også innenfor disse bransjene via oss.

  • Firma
    Pronans Sør-Vest AS

  • Kontaktperson
    Jørgen Løvdal

Produktene

Vi selger produkter til både privat og bedriftsmarkedet. I tillegg til solceller og strømsparesystem som vi nå søker selgere til, selger vi også forsikringsløsninger, finansiering, leasing og garantier.

Våre solceller er av høy kvalitet med merket Longi. Vi har kort leveringstid på våre solceller, ofte innen 6 uker, og har fem års monteringsgaranti.

Vårt strømsparesystem krever liten investering, kan nedbetales rente og gebyrfritt og fører som oftest til besparelse fra første måned, nedbetaling inkludert.

Vår målgruppe

Vi kan levere alle våre produkter til både privat og bedriftsmarkedet.

Premium muligheter

Sjekk andre anbefalte muligheter innen Tele, kraft, og energi.

Client Logo

E20 Energy AS

E20 Energy AS har utviklet et strømsparesystem som hjelper kundene å redusere forbruk og strømregning. Systemet overvåker, kontrollerer og styrer…

Mer informasjon »
Client Logo

Smb Mobil AS

SMB Mobil er et mobilselskap som jobber fokusert mot mindre bedriftskunder i Norge. Teamet har lang erfaring fra telekom og…

Mer informasjon »
Client Logo

Energihem

Energihem er et av Skandinavias ledende selskap innen salg- og montering av energibesparende løsninger slik som solcelleanlegg, private elbilladere, varmepumper…

Mer informasjon »

Både selgere og agenter søkes

Vi søker etter kandidater til både fast ansettelse og som eksterne agenter. Vi er også åpne for at kandidater kan kombinere en rolle hos oss med andre roller.

Vi har kontor i Sørlandsparken i Kristiansand og alle våre ansatte og agenter vil få muligheten til eget cellekontor. Da våre produkter kan leveres til hele landet og selges på telefon, er det derimot ingen problem å jobbe hos oss selv om en er bosatt en helt annen plass i landet.