Lambda Digital

Områder: Jobb hjemmefra / Midt-Norge / Nord-Norge / Østlandet / Sørlandet / Vestlandet

Selger til: Forretningstjenester

Type mulighet: Salgsagent

Fordeler: Brukervennlig CRM / Enkle ordresystemer / Gode provisjonsbetingelser / Grundig opplæring og oppfølging / Høyt inntektspotensial / Innovativt produkt/tjeneste / Mulighet for eksklusivt område / Porteføljeinntekt / Støtte til salg og markedsføring

Gjestin Besøkssystem er utviklet av Lambda Digital. Vi er et lite og dynamisk firma som har spesialisert oss på utvikling av applikasjoner til mobil og web. Kundetilfredshet er vår høyeste prioritet, og vi jobber hardt for å levere innovative og brukervennlige løsninger som oppfyller våre kunders behov.

Med mange års erfaring innen utvikling av applikasjoner, har vi opparbeidet oss en solid kompetanse og erfaring som vi bringer med oss til hvert prosjekt. Vi tilbyr våre applikasjoner som abonnement, slik at kundene kun betaler et fast, lite månedsbeløp, og vi er stolte over å kunne tilby markedets laveste priser.

Vi forstår viktigheten av å levere raske resultater, derfor leverer vi vanligvis første utkast av applikasjonen innen en uke. Vi strekker oss langt for å sikre at våre kunder er fornøyde med resultatet, og vi jobber hardt for å opprettholde vårt rykte som en pålitelig og effektiv leverandør av applikasjoner til mobil og web.

Se mer på www.lambdadigital.no

  • Firma
    Lambda Digital

  • Kontaktperson
    Stian Andreassen

  • Nettside
    www.gjestin.no

Produktene

Gjestin endrer hvordan bedrifter håndterer besøk og resepsjonstjenester. Vår egenutviklede besøkssystem gjør det mulig for bedrifter å gå over til helt eller delvis ubemannet resepsjon, noe som resulterer i betydelige kostnadsbesparelser. Vi tilbyr også en enkel måte å erstatte den gamle manuelle besøksboken med vår brukervennlige teknologi.

Hvorfor Gjestin: Rask og enkel implementering på bare noen få minutter. Besøkende registrerer seg enkelt på innsjekkingsenheten (f.eks., iPad eller tablet). Mottakere av besøket får varsel via SMS, e-post eller begge deler. Mulighet for å sende velkomstmeldinger til gjestene ved innsjekking. Dashboard med full oversikt over besøkende og ansatte. Enkelt å sende møteinvitasjoner via dashbordet med tilhørende e-post og QR-kode for rask innsjekking ved ankomst. Fleksibel tilpasning og utvikling av funksjoner basert på kundenes behov.

Vår målgruppe

Bedrifter. Gjerne SMB med egne lokaler / resepsjon.

Premium muligheter

Sjekk andre anbefalte muligheter innen Software og IT.

Client Logo

Code4Nord

Code4Nord er et rumensk outsourcingfirma innen IT-utvikling som tilbyr kunder en unik kombinasjon av nordeuropeisk arbeidsmoral til en østeuropeisk pris.…

Mer informasjon »
Client Logo

AYR AS

AYR er landets eldste Google Cloud Partner og har jobbet med Google-produkter siden 2009. I AYR jobber du med noen…

Mer informasjon »
Client Logo

SocialScreen

SocialScreen er et Trondheims-basert software-selskap som utvikler og selger infoskjermsløsninger. Selskapet ble stiftet i 2016 og har siden jobbet med…

Mer informasjon »

Agenter søkes

Vi ser etter agenter som: Har erfaring med salg av digitale løsninger B2B. Etablerte kontakter i næringslivet. Entusiastisk, resultatorientert og selvstendig arbeidsstil.

Vi tilbyr: Potensiale for langvarige passive inntekter gjennom abonnementsbasert modell. Månedlige inntekter av alle salg med aktivt abonnement. Muligheter for ekstra inntekter per signert avtale