E20 Energy AS

Områder: Hele landet / din region

Selger til: Prviatkunder / Småbedrifter

Type mulighet: Forhandler / Agent

Betingelser: Svært god provisjon på alle salg

Salgskanaler: Selges best Face2Face - men kan også selges på telefon

E20 Energy AS har utviklet et strømsparesystem som hjelper kundene å redusere forbruk og strømregning. Systemet overvåker, kontrollerer og styrer forbruket i boligen. Målgruppen er først og fremst forbrukere og SMB. Systemet tar kontroll over oppvarming, varmtvann og andre komponenter som bruker elektrisk strøm. Brukeren legger inn sine preferanser og systemet vil så styre energibruken etter disse preferansene.

Systemet laster ned prisene fra NordPool i realtid og er koblet opp mot boligens automatiske strømmåler og viser realtids strøm- og effektforbruk.

Systemet er bygget opp rundt en styringslogikk, som snakker med HAN-pluggen i strømmåleren samt styringsenhetene for panelovner, termostater, varmtvann mm. Systemet gir brukeren oversikt over strøm- og effektforbruk og gir muligheten til å redusere strømregningen ved å redusere det totale forbruket. Videre gir systemet kunden mulighet til å flytte forbruket til tider på døgnet hvor prisene er lavere, samt bidra til lavere effektkostnader ved å spre forbruket utover døgnet.

Tidligere versjoner av systemet hadde ingen styring av komponenter, men var utelukkende et display som viste forbruk. I motsetning til dagens system måtte brukeren selv slå av og på ovner etc. Likevel kunne brukeren spare over 20%. Dagens system styrer komponentene etter brukerens innlagte preferanser, og muliggjør besparelser opp mot 30%. Selskapet har en rekke kunder som har brukt systemet over flere år, og enkelte har spart over 30% av strømregningen sin.

Nå søker vi samarbeid med salgspartnere som kan selge for oss direkte til forbrukere og småbedrifter. 

Veldokumentert

Strømsparesystemet er utviklet over mange år og det er veldokumentert at det fungerer. Kunder som bruker systemet smart kutter strømforbruket sitt med inntil 30 prosent. Som varmepumper og andre miljøtiltak er mulig innsparing avhengig av brukerens medvirkning og aktivitet.

Systemet kvalifiserer også til refusjon fra Envoa, begrenset oppad til kr 10 000,-. Vi hjelper våre kunder med alt det praktiske rundt dette – og det at kunder kan få redusert kostnaden ved å installere strømsparesystem med alt fra 30 til 50 prosent.

Ekstremt salgbart

Med dagens strømpriser er forbrukere naturligvis veldig åpen for å se på løsninger som reduserer strømutgifter.

Her er hovedårsakene til at vårt Strømsparesystem blir godt mottatt og er svært salgbart:

 • Veldokumentert effekt. Reduserer skyhøye strømregninger til forbrukere.
 • Rask installasjon. Vi installerer hos kunde innen 10 virkedager. Faktura til kunde sendes når systemet er på vegg (montert).
 • Fleksibel finansiering. Systemet vil, avhengig av størrelse på enhet, typisk koste mellom 15 og 30 tusen å få installert. Det er mulig å betale dette på en gunstig finansieringsløsning på et lavt månedlig beløp. Som selger får du uansett din fulle provisjon etter systemet er montert hos kunde.
 • Og ikke noe med det. Strømsparesystem kvalifiserer til refusjon fra Envoa, begrenset oppad til kr 10 000,-. Vi hjelper kunden med det praktiske rundt dette og kunden får umiddelbart en stor andel av investeringen i retur.

Denne annonsen er utløpt

Sjekk andre anbefalte muligheter innen Tele, kraft, og energi.

Client Logo

Unifon (Region Sør)

Vi ser etter deg med relevant erfaring fra salg og som ønsker å bygge videre på din karriere innen salg…

Mer informasjon »
Client Logo

Unifon (Region Vest)

Vi ser etter deg med relevant erfaring fra salg og som ønsker å bygge videre på din karriere innen salg…

Mer informasjon »
Client Logo

Unifon (Region Oslo)

Vi ser etter deg med relevant erfaring fra salg og som ønsker å bygge videre på din karriere innen salg…

Mer informasjon »

Salgspartnere søkes

Vi søker nå dyktige selgere som kan selge Strømsparesystem direkte til forbrukere i sitt område.

Betingelser:

 • Selges i B2C og B2B markedet
 • Faktura sendes når systemet er på vegg (montert).
 • Opplæring gis, salgssupport 24/7 pr telefon/mail, kredittvurdering gjør selskapet i samarbeid med Ressursbank.
 • Testsalget viste at man ringer 10 så får man 6 møter. Av 6 møter får man 5 salg. Dette ble utført som TM (møtebooking) og fysisk befaring.
 • Egen salgsapp som styrer leveransen og beregningene – signering med BankId.
 • CPO avtales nærmere
 • Inntjening pr salg er på alarm og fiber-nivå