The Entertainment Company

Områder: Jobb hjemmefra

Selger til: Forretningstjenester

Type mulighet: Salgsagent

Betingelser: Gode provisjonsbetingelser

Salgskanaler: Hovedsakelig på telefon/webmøter

Alexx Alexxander er norges største og mest suksessrike magiker. Denne høsten har han for første gang opptrådt i Hollywood, Los Angeles hvor han har hatt 27 show for fullsatte saler på det ærverdige Magic Castle. Gjennom hele oktober spilte vi forestillingen på edderkoppen scene i Oslo og avsluttet året med to uker på Lisebergsteatern i Göteborg.

Showet har stor variasjon og passer for alle aldersgrupper. Vi byr på forbløffende magi, closeup fingerferdighet, store illusjoner, dans og humor. Alexx utfordrer publikums oppfatning av illusjon og virkelighet og garanterer en magisk opplevelse!

Nå søker The Entertainment Company, som representerer Team Alexx Alexxander, samarbeid med en selvstendig selger eller callsenter som kan bistå med billettsalg B2B i 2024.

 

Magi i Verdensklasse

Alexx har gjort stor suksess både i Norge og internasjonalt. Han er den eneste magikeren i Norge som har blitt tildelt en av verdens mest prestisjefylte utmerkelser innen magi, «Illusionist of The Decade» i Las Vegas i 2022. Gjennom showet tar Alexx med publikum på en reise gjennom sitt eget liv. Han forteller historien om en liten gutt som fikk en tryllebok av bestefaren sin og siden aldri ga opp håpet om å bli en av verdens største illusjonister. Gjennom personlige historier, dans og hjelp fra tilfeldige personer i salen, leverer han en kompleks forestilling ulik noe annet.

Selvstendig selger søkes

Vi søker nå samarbeid med en selvstendig selger, evt. et salgsbyrå, som kan bistå med billettsalg mot bedriftsmarkedet.

Vi tilbyr:

  •  En helt unik event som garantert vil begeistre ansatte
  • Korte og enkle salgsprosesser.
  • Fleksibilitet. Bestem dine egne arbeidstider og jobb fra hvor du ønsker. Dette oppdraget kan også fint kombineres med andre jobber.
  • God provisjon på alt salg. Mange bedrifter bestiller titalls billetter noe som gir en svært pen utbetaling til selger.

Vil du være med å gjøre 2024 magisk? Da ser vi frem til å høre fra deg.