Redicom AS

Områder: Midt-Norge

Selger til: Øvrige

Type mulighet: Ansatt selger / Salgsagent

Fordeler: Brukervennlig CRM / Gode provisjonsbetingelser / Grundig opplæring og oppfølging / Høyt inntektspotensial

Salgskanaler: Hovedsakelig på telefon/webmøter

Er du en selger som ønsker å ta styringen over din egen lønn? Redicom AS søker motiverte telefon selgere til å representere en ledende mobiloperatør med Telenordekning. Hos oss er det ingen lønnstak, kun ubegrensede muligheter for de som vil prestere og tjene godt!

Produktene

Vi selger mobilabonnementer fra en ledende mobiloperatør i Norge med Telenordekning. Disse abonnementene er skreddersydd for bedrifter, og vi fokuserer på å tilby enkle og kostnadseffektive løsninger som dekker de unike behovene til våre kunder.

Vår målgruppe

Vi selger utelukkende til bedrifter, hovedsakelig enkeltpersons foretak og mindre AS, der salgsprosessen er kort og enkel.Vårt kontor er på Fossegrenda i Trondheim.

Selgere søkes

Vi søker etter selvstendige og erfarne telefon selgere som er klare for å ta kontroll over sin egen lønn og trives med å jobbe i et utfordrende salgsmiljø. Vi ønsker å høre fra kandidater som:

  1. Har Erfaring: Kandidater med tidligere erfaring innen telefon- eller salgssalg, spesielt i bedriftssegmentet.
  2. Motiveres av Inntjeningspotensialet: Individer som er drevet av å oppnå og overgå salgsmål og som ser verdien av å ha ubegrensede inntjeningsmuligheter uten lønnstak.
  3. Trives i Et Energisk Miljø: Kandidater som setter pris på et positivt og støttende arbeidsmiljø, samtidig som de trives med å jobbe selvstendig og ta initiativ.
  4. Forstår Bedriftsbehov: De som har evnen til å forstå og kommunisere verdien av våre mobilabonnementer for bedrifter, og som kan bygge sterke forretningsforbindelser.

Denne muligheten er spennende for kandidater fordi de vil få:

  • Ubegrenset Inntjeningspotensial: Muligheten til å bestemme sin egen lønn basert på prestasjoner.
  • Representere En Ledende Leverandør: Muligheten til å selge et ettertraktet produkt fra en anerkjent mobiloperatør med Telenordekning.
  • Støttende Arbeidsmiljø: Delta i et trivelig og energisk team som verdsetter individuell suksess og samarbeid.
  • Fleksibilitet: En fleksibel arbeidstid som lar dem tilpasse jobben til sine egne behov.

Samlet sett gir denne muligheten kandidater sjansen til å utvikle en givende karriere innen salg, samtidig som de er en del av et ungt og ambisiøst team hos Redicom AS.