Indo Naturals AS

Områder: Jobb hjemmefra

Selger til: Dagligvare og faghandel

Type mulighet: Salgsagent

Fordeler: Brukervennlig CRM / Enkle ordresystemer / Gode provisjonsbetingelser / Grundig opplæring og oppfølging / Salgsleads / Støtte til salg og markedsføring

Salgskanaler: Hovedsakelig på telefon/webmøter

Indo Naturals er et Norsk livstilsmerke som utvikler og leverer plantebaserte, nullplastprodukter laget etisk i landlige India. Vi er Norges eneste medlem av World Fair Trade Organization og driver et omfattende system for å sikre rettferdig handel samt aktivt jobbe med miljø i fokus, fra råvarer til ferdig produkt.

Selskapet ble etablert i 2019 med mål om hjelpe folk flest til en mer bærekraftig livsstil gjennom hverdagsprodukter av god kvalitet til en rimelig pris. Vårt første produkter var probiotiske såpestykker.

Les mer om vår bærekraftsmodell her: https://www.indonaturals.com/nb/sustainability-model

Les mer om oss her: https://www.indonaturals.com/nb/aboutus

Se våre produkter her: https://www.indonaturals.com/nb/shop

Vi selger nå til noen få butikker rundt omkring i Norge, men har ikke hatt kapasitet til å drive aktivt salg. Vi ser derfor etter en B2B2C salesagent til å drive salget til relevante butikker rundt omkring i Norge. Det er også muligheter for salg til andre land i Europa.

Agenten kan bruke vårt CRM- og ordre-system. Ordrehåndtering gjøres deretter av lageransvarlig fra vårt lager.

Produktene

Alle våre produkter er plastfrie, etisk lagde og veganske. 

Vi designer selv produktene med mål om å hjelpe folk flest å redusere sitt plastforbruk gjennom spennende produkter av god kvalitet, som varer lenge. De blir laget etisk med lokale planteressurser i landlige India, ofte anskaffet fra nærområdene til produsentene. 

Probiotiske såpestykke:

Unike såpestykke til hår, kropp, ansikt utviklet for både kroppen og sinne. Hver såpe inneholder probiotika, naturlig oljer, urter og andre naturlige ingredienser. Formuleringene er satt sammen for å gi forskjellige kroppslige fordeler og aromaterapautiske opplevelser i hverdagen. Sjamposåpene inneholder 3 forskjellige urter brukt i århundrer i ayurvedisk pleie for sunt hår. 

Les mer om våre probiotiske såpestykke her: https://www.indonaturals.com/nb/post/our-soap-bars-an-overview-1

Les mer om historien bak våre probiotiske såpestykker her: https://www.indonaturals.com/nb/post/the-story-of-our-probiotic-soap-bars

Probiotiske renholdssåper (kommer snart):

Vi har en universalsåpe på markedet allerede, og utvikler 2 til renholdssåper. Dermed har vi snart en renholdskolleksjon med fast oppvasksåpe, fast grønnsåpe/husholdningssåpe, og fast flekkfjerner/tekstilsåpe. De er alle probiotiske, laget med forskjellige oljer, urter og naturlige ingredienser med fokus på høy effektivitet og langvarighet. 

100% hamp bagger (kommer snart):

Vi har drivet med FoU på hamp tekstil i flere år med støtte fra Handelens Miljøfond. Om rundt 3 måneder kommer bagger på markedet. Vi har 2 bagger til dagligvarehandel og hverdag (big bag og tote bag), samt en brødpose og en tørrmatpose. Disse blir sydd av kvinner i foten av Himalayafjellene med hemp høstet inn fra små, uavhengige bønder. Et svært gjennomtenkt prosjekt både når det kommer til design, miljø og rettferdig handel. Baggene og posene har blitt laget for å være svært slitesterke og hampstoffet kommer med en rekke spennende egenskaper ved siden av at det er et svært godt alternativ for miljøet. 

Oppvaskbørster (kommer snart):

Våre oppvaskbørster er laget med kokosfibre og mangotre i den sørlige enden av India. Prosjektet går ut på å bruke lokale planteressurser til å skape bærekraftige arbeidsmuligheter i et området utsatt for naturkatastrofer. Børstene er laget for å vare svært lenge og har et appellerende design. Etter bruk kan de komposteres eller brennes i peisen. De har ingen unaturlig lakkering og kokosfiberne har antibakterielle egenskaper. 

Hvert produkt har en historie bak seg om hvorfor det ble laget og hvorfor vi valgte akkurat de forskjellige råmaterialene.

Denne muligheten er interessant fordi:

 • Brukervennlig CRM

  Vi bruker Hubspot som CRM system.

 • Enkle ordresystemer

  Vi har etablerte ordresystemer og en velfungerende lagerløsning.

 • Grundig opplæring og oppfølging

  Vi vil starte et agentforhold med å gå i dybden på vårt merke og produktene. I tillegg er vi alltid her for å kjapt svare på spørsmål.

 • Salgsleads

  Vi har allerede en liste med salgsleads som deles med agenten.

 • Støtte til salg og markedsføring

  Vi driver aktiv markedsføring og branding i B2C markedet i Norge. Dette fører til mersalg i butikkene butikkene siden kundegruppen blir kjent med merket. Noe som igjen øker muligheten til å selge til butikker. Her skille vi oss ut fra utenlandske merker som selger i Norge uten aktiv B2C branding i Norge.

Vår målgruppe

Sluttforbrukerne er hovedsakelig de med spesiell interesse for naturlig livsstil, bærekraft forbruk, rettferdig handel eller veganisme. Vi selger derfor hovedsakelig til helsekostbutikker, og andre butikker og nettsider med dette fokuset.

Vi har derimot også en del kunder som ikke har dette fokuset, men som liker designet og den gode kvaliteten. Salg til interiørbutikker, spa og andre slike utsalgssteder er det derfor også store muligheter for. 

Våre probiotiske såpestykker selges idag i et lite utvalg butikker rundt omkring i landet. Vi ser et stort potensial her og oppnår ca 35% salgsomdannelse. Derimot mangler vi kapasitet til å drive aktivt B2B2C salg. 

Vi har er medlem av en internasjonale ordreplatform slik at vi kan ta imot ordre fra andre europeiske land (samt USA). På denne måten kan salgsagent også selge utenfor Norge.

Premium muligheter

Sjekk andre anbefalte muligheter innen Grossisthandel.

Client Logo

Norske Mat Tradisjoner AS

Enkel dugnad. Stor fortjeneste Fortjenestene til dugnadsgrupper er fra 38 til 57 %!‍ Eksempel: Dersom dere er 20 personer og selger…

Mer informasjon »
Client Logo

BioEnergyproduct

Velkommen til alle dere hjemmedyrkere, elskere av økologiske råvarer, bybønder, veranda-, terrasse- og balkonggartnere. Hvis du leter etter den mest…

Mer informasjon »
Client Logo

Agenta Group AS

Agenta Group AS er et nordisk markedselskap med salgsteam i Norge, Sverige og Finland, samt hovedkontor i Fredrikstad. Vi arbeider…

Mer informasjon »

Salgsagenter søkes

Er du interessert i miljø og rettferdig handel? Liker du kvalitet og deler du våre verdier? Da vil vi gjerne  høre fra deg!

Indo Naturals er ikke et enkelt merke. Merket har er mange komponenter og hvert produkt selges med en historie tilknyttet. Det er derfor ønskelig at agenten har forhåndskunnskap rundt bærekraft og bærekraftig forbruk så agent kan enklere tilnærme seg informasjonen og videreformidle merkets verdier og produktenes kvaliteter.

Bærekraftsbølgen kommer for fult, markedet vokser og forbrukerne blir stadig mer bevisste på sine valg. Vi ser defor på vekstmulighetene som store da vi leverer noe unikt når det kommer til produkter og bærekraftselementer.

Mange merker tar kompromisser når det kommer til bærekraft, mens vi har kjempet for å skape en helhetlig modell og verdikjede slik at vi kan tilby løsninger til folk flest, med både sosial bærekraft og miljømessig bærekraft i fokus. I bakgrunnen driver vi et operasjonssystem for å sikre rettferdig handel, estimere, redusere, og nøytralisere CO2 avtrykk og evaluere bærekraft tilknyttet råmaterialer.

Vi ønsker en agent på teamet som deler vår lidenskap og som vil ta del i selskapets vekst fremover. Salgsagent’s tanker og ideer rundt nye produkter, markedsføring, etc settes pris på.