Route66usa.info AS

Områder: Jobb hjemmefra

Selger til: B2C, Forretningstjenester

Type mulighet: Salgsagent

Betingelser: Høy provisjon!

Fordeler: Gode provisjonsbetingelser

Salgskanaler: Hovedsakelig i fysiske møter / Kan selges online (uten å snakke med kunder)

Bli med på en fantastisk reise!

  • Tjene rundt 50.000,- i uken?
  • Er du sulten og vil være med på en fantastisk reise?
  • Har du et godt nettverk og erfaring med B2B og B2C?
  • Vi bygger opp og styrker organisasjonen!

Vi søker sultne voksne mennesker som har tro på egen salgskompetanse og ønsker å bygge en ny karriere som selvstendig agent innen reiselivsbransjen mot både bedrifts- og privatmarkedet. Det tilbys meget gode provisjoner, og vi hjelper deg med å tilrettelegge for salg i ditt distrikt.

Vi har en liste med tusenvis av personer som aktivt vurderer å reise Route66 – og sannsynligvis mer reiselystne enn noensinne etter to år med nedstenging. 

Vi trenger en tøff og sulten selger til å kontakte disse! Hvis det er deg så er oppsiden stor og du vil tjene veldig godt.  

Om Route66 International

Route66USA info AS er verdens største leverandør av opplevelsesreiser i sin nisje. Vi har 17 års erfaring med opplevelsesreiser og har hovedfokus langs ”The Mother Road”, Route 66, i USA. Tilbakemelding på gjennomførte reiser er meget god, og vi ønsker nå å gi flere muligheten til å delta i eventyret – både innen organisasjonen og som reisende. Vi har de beste guider i bransjen og meget gode kontakter langs ruten som sikrer uforglemmelige og unike opplevelser for alle våre reisende.

Selskapet har gjennom over 10.000 reisende bevist sin rett, og har gjennomført over 300 turer på verdens mest berømte reise – ROUTE 66 USA. Vi vil få deg i gang nå, så vi kan få sendt flere fornøyde reisende til fantastiske opplevelser i 2022.

Vi søker salgsagenter

Har du det som trengs og vil være med på å bygge det vi ser på som verdens vakreste eventyr langs Route 66 USA?

Ta kontakt for en hyggelig og interessant prat om din fremtid! Send inn søknad via «Start dialog» knappen under.