WIIBOT

Områder: Midt-Norge / Nord-Norge / Østlandet / Sørlandet / Vestlandet

Selger til: Horeca

Type mulighet: Salgsagent

Betingelser: Estimert inntjening er mellom 100k og 500k pr. mnd.

Diverse: Mulighet for eksklusivt område / Provisjonsbasert

Salgskanaler: Hovedsakelig i fysiske møter

WIIBOT har utviklet banebrytende roboter som kan gjøre mange jobber utført av servicepersonell i dag.

Robotene er av høyeste kvalitet og er i aktiv bruk i en rekke land i Europa.

WIIBOT har nylig startet salg i Sverige og første kunde, en restaurant i Malmø, har allerede tatt i bruk robotene. Tilbakemeldingene er svært positive. Resturanten kutter kostnader og får samtidig mye gratis publisitet fra kunder.

WIIBOT har avanserte innstillinger slik at den kan tilpasses alle type serveringssteder, alt fra fast-food til high-end restauranter.

De søker nå samarbeid med salgsagenter som kan representere dem i Norge.

Salgsagenter søkes

Bruksomårdet til WIIBOT er stort og er ikke begrenset til restauranter og hoteller, men det er likevel et naturlig marked å starte i.

De søker derfor samarbeid med profesjonelle salgsagenter som allerede har gode kontakter og kunder innen restaurant- og hotellbransjen.

  • Du vil få muligheten til å være først i Norge med å tilby helt unik teknologi.
  • Kundene du selger til vil få mye gratis reklame ved å være først ute i Norge og de vil samtidig ha mulighet til å kutte driftskostnader.
  • WIIBOT har rutiner og gode løsninger på onboarding og opplæring av nye kunder. Som agent er du ikke ansvarlig for dette, men det er likevel ønskelig at du er tilstede på opplæringen.
  • Du vil få en svært god provisjonsavtale. Estimert provisjonsinntekt på en aktiv agent ligger på mellom 100 000 og 500 000 kroner pr. mnd.
  • Du vil få muligheten til å få eksklusivitet i regionen du jobber i.

Høres dette spennende ut og har du eksisterende kontakter og kunder som du kan jobbe opp mot i din region? Da vil vi gjerne høre fra deg!