How2Franchise

Selger til: B2C, Forretningstjenester, Software og IT, Tele, kraft, og energi

Fordeler: Høyt inntektspotensial / Innovativt produkt/tjeneste / Porteføljeinntekt

Salgskanaler: Hovedsakelig på telefon/webmøter / Kan selges online (uten å snakke med kunder)

Open AI og Chat gpt har endret verden! Og det er bare begynnelsen på den kommende revulosjonen som kunstlig inteligens bringer. Wise Asset Manaement tilbyr tek interesserte grundere muliheten til å klone vår AI platform og selge ferdig utviklede maler for tekst til bilde, tale til tekst og avanserte språk maler som kan skrive all mulig tekst på mer enn 30 språk. Vi snakker om webside innhold, selgende tekster og overskrifter, artikler, bøker, email, innholdsfortegnelser, oppskrifter, bruksangivelser…osv, osv. Det ligger uante muligheter i dette konseptet og for den ambisøse så er det et internasjonalt marked.

  • Firma
    How2Franchise

  • Kontaktperson
    Pål Juritzen

Produktene

Revolverende kunstig intelligens har allerede endret verden, og nå har du sjansen til å bli en del av denne banebrytende revolusjonen med Wise Asset Management’s hvitelabel AI-løsning basert på OpenAI og Chat GPT.

Åpne opp en verden av uante muligheter med vår avanserte AI-plattform som gir deg den ultimate friheten til å tilpasse løsningen med din egen logo, dine farger og din unike merkevareidentitet. Du blir ikke bare en deltaker i denne utrolige teknologiske fremgangen, du blir ledestjernen som vil lyse opp bransjen med ditt eget preg.

Tenk deg kraften av OpenAI og Chat GPT i dine egne hender. Med vår plattform kan du tilby ferdigutviklede maler for tekst til bilde, tale til tekst og avanserte språkmaler som vil imponere dine kunder og ta dem med storm. Fra websideinnhold til selgende tekster og overskrifter, artikler, bøker, e-poster, oppskrifter og så mye mer – du vil kunne levere enestående innhold på mer enn 30 språk, noe som gir deg en global rekkevidde og muligheten til å nå et internasjonalt marked.

Men vi stopper ikke der. Vi vil støtte deg gjennom hele reisen med omfattende opplæring og support, slik at du føler deg selvsikker og kompetent når du tar i bruk vår AI-plattform. Vi vil ta oss av hostingen på våre toppmoderne servere, slik at du kan fokusere på det som virkelig betyr noe – å skape resultater for dine kunder og få din virksomhet til å vokse.

Bli med på denne ekstraordinære reisen mot suksess! Grip muligheten til å være en pioner i den kommende revolusjonen innen kunstig intelligens. Ta styringen med Wise Asset Management’s hvitelabel AI-løsning og form fremtiden med din unike merkevareidentitet. Sammen kan vi endre verden og skape en spennende ny tidsalder for kunstig intelligens! Kontakt oss i dag for å ta det første skrittet mot suksess og oppdag de grenseløse mulighetene som venter på deg!

Vår målgruppe

Her er noen eksempler på hvem som kan dra nytte av denne typen plattform:

1. Markedsførere og reklamebyråer: Markedsførere kan bruke AI til å generere salgstekster, kampanjeinnhold og engasjerende annonser som vil tiltrekke seg flere kunder og øke konverteringsraten.

2. E-handelsbedrifter: E-handelsbedrifter kan forbedre produktbeskrivelser, produktanbefalinger og produktkategorisering ved hjelp av AI, noe som vil øke kundens kjøpeopplevelse og oppmuntre til flere kjøp.

3. Journalister og forfattere: Journalister kan bruke AI til å utføre research og generere innhold for artikler og nyhetsoppdateringer, noe som vil fremskynde skriveprosessen og gi mer tid til dybdeanalyse og intervjuer.

4. Teknologiselskaper og utviklere: Teknologiselskaper kan integrere AI-plattformen i sine applikasjoner for å forbedre språkbehandling og tekstgenerering, og gi deres kunder mer avanserte tjenester.

5. Kundeservice og support: Bedrifter med omfattende kundeservice kan bruke AI til å automatisere svar på vanlige spørsmål og gi raskere og mer nøyaktig support til kundene.

6. Utdanningssektoren: Utdanningsinstitusjoner og e-læringplattformer kan bruke AI til å lage pedagogisk innhold, øvingsoppgaver og mer interaktivt og tilpasset læremateriale.

7. Mediebedrifter og publisister: Mediebedrifter kan bruke AI til å raskt generere innhold for sosiale medier, redaksjonelle artikler og annet relevant innhold for deres publikum.

8. Oppstartsbedrifter og småbedrifter: Oppstartsbedrifter og småbedrifter kan bruke AI-plattformen for å konkurrere med større aktører ved å tilby mer sofistikert og tilpasset innhold til sine kunder.

I hovedsak vil enhver virksomhet eller organisasjon som trenger å produsere tekstbasert innhold, språkbehandling eller automatisering av repeterende oppgaver, kunne dra nytte av en slik AI-plattform. Den gir dem en kraftfull og effektiv løsning som kan spare tid, forbedre kvaliteten og gi en konkurransefortrinn i dagens teknologidrevne verden.

Denne muligheten passer for:

Vi ønsker å høre fra deg – den ambisiøse gründeren eller entreprenøren som er sulten på suksess og ivrig etter å ta din virksomhet til nye høyder. Du har allerede bevist din mot og dyktighet ved å starte din egen virksomhet, og nå er tiden inne for å ta det neste skrittet mot suksess.

Med vår AI-tjeneste basert på OpenAI og Chat GPT, vil du få tilgang til kraftfulle verktøy som vil gi deg en konkurransefordel og sette din virksomhet i en liga for seg selv. Vår AI-plattform gir deg muligheten til å skape overbevisende og engasjerende innhold på flere språk, slik at du kan nå ut til et globalt publikum og utvide din virksomhet til nye markeder.

Vi vet hvor viktig det er for deg å bygge ditt eget brand og sette ditt eget preg på virksomheten din. Med vår hvitelabel-løsning kan du tilpasse plattformen med din egen logo, dine farger og din unike merkevareidentitet. Dette gir deg muligheten til å levere en unik tjeneste som reflekterer din visjon og skaper en dypere forbindelse med dine kunder.

Vi forstår at du verdsetter tiden din og ønsker å oppnå resultater raskt. Med vår AI-plattform kan du generere kvalitetsinnhold med et enkelt trykk, noe som sparer verdifulle timer som du kan bruke på å utvikle din virksomhet og forfølge nye forretningsmuligheter.

Vår AI-tjeneste gir deg også en konkret mulighet til å eksperimentere med internasjonale markeder og nå ut til en global kundebase. Ved å tilby tekstbaserte tjenester på mer enn 30 språk, vil du kunne utvide rekkevidden din og skape en internasjonal tilstedeværelse.

Vi er her for å støtte deg gjennom hele reisen. Vårt dedikerte team vil gi deg omfattende opplæring, support og teknisk veiledning, slik at du kan utforske AI-teknologien uten bekymringer og bruke den til å maksimere vekstpotensialet ditt.

Du er allerede en dristig entreprenør, nå er tiden inne for å bli en teknologisk pioner. Grip denne unike muligheten med Wise Asset Management’s AI-tjeneste og ta din virksomhet til nye høyder av suksess. Vi ser frem til å samarbeide med deg på denne spennende reisen! Ta kontakt med oss i dag for å ta det første skrittet mot fremtidig suksess.