Stromme Solutions AS

Områder: Porsgrunn og Horten

Selger til: B2C

Type mulighet: Selskap til salgs

Fordeler: Overta eksisterende kundeforhold

Salgskanaler: kafedrift

Stromme Solutions AS er et selskap som har betjent markedet siden mars 2022. Vår virksomhet har røtter i káfebransjen, og vi er lokalisert på kjøpesentre i Horten og Porsgrunn. Vi driver kafedrift med hovedfokus på take-away, men vi tilbyr også noen få sitteplasser i lokalet.

Ny eier søkes

Vårt sortiment inkluderer deilige donuts, forfriskende brus, iskrem, smakfulle bagels og velsmakende kaffe. Vi har ingen direkte konkurranse i nærområdene av der vi opererer.Ved å kjøpe Stromme Solutions AS får du en «plug-and-play» kafé med alt nødvendig inventar. Dette gir deg en enkel og rask start på din kafedrift.

Materielle verdier

Alt inventar og utstyr eies av virksomheten og medfølger ved salg. Begge kafeene er utstyrt med følgende utstyr, og mye mer:- Komplett butikkinnredning med salgsområde, produksjonsområde, salgsmonter til produkter og vaskeområde- Primulator kaffemaskin, inklusiv kakao og flere kaffevarianter med melk- Frittstående fryserom på xxxxx kubikk/kvm- Informasjonsskjermer med skybasert visningsløsning- Kjøleskap, oppvaskmaskin og vaskemaskin- Promoteringsmateriell (Beach-flagg, bannere og gatebukker)- Utstyr for deltakelse på markeder og arrangementer

Komplett inventarliste sendes ved forespørsel.

Immaterielle verdier

NettsideVirksomheten har egen nettside med informasjon om alle produkter og tjenester vi tilbyr. Nettsiden har også egen blogg med enkelt frontend-verktøy for å opprette nye artikler. Et godt verktøy for å få organiske besøkende gjennom Google-søk.De siste 6 månedene:- 1 640 klikk fra Google.- 39 200 Inntrykk fra Google.

Nettbutikk og bestillingsportal

Virksomheten har utviklet en egen nettbutikk som er tilrettelagt for salg av fysiske varer til hele Norge. Det ligger ca. 120 produkter i nettbutikken i dag. Vi har fraktavtale med Posten og PostNord og fraktetiketter skrives enkelt ut fra tilkoblet PC. Denne nettbutikken kan tilpasses med nye produkter/konseptendring. Nettbutikken tilbyd betaling gjennom Vipps og Klarna. Nettbutikken har ikke blitt satt i drift.

Virksomheten har også en digital bestillingsportal der kunder kan bestille fra det ordinære sortimentet eller spesialbestille produkter etter eget ønske. Bestillingsløsningen tilbyr betaling gjennom Vipps og Klarna.

Nyhetsbrev og Informasjonsskjermer

Siden oppstart har vi samlet inn epostadresser til vårt nyhetsbrev. Vi har også en skybasert infoskjermløsning der man enkelt kan legge inn bilder og video fra der man befinner seg.

Intranett

Vi har en egen intranett-portal for alle ansatte, der ansatte har tilgang til innhold som nevnt under. Intranettet er tilgjengelig som app for både iOS og Android eller i nettleser.- Interne rutiner- Digitale sjekklister- Arbeidsplaner- Personalhåndbok- Risikovurderinger og beredskapsplaner- Mye mer

Kvalitetssystem

Vi har bygd vårt eget kvalitetssystem som er integrert med intranettet vårt. På denne måten er det enkelt for ansatte å melde avvik.

Intern kursportal

Vi har vår egne interne kursportal med kurs for våre ansatte for å styrke kompetansen til den enkelte. Her kan man enkelt med frontend-kursbygger legge til nye kurs. Man trenger ikke sende ansatte på dyre kurs, når man selv kan holde kurset.

Jobbsøkerportal

Vi har utviklet vår egne jobbsøkerportal der man enkelt kan få oversikt over søkere og legge ut nye stillinger.

Hvorfor selger vi

Vi opplever nedgang i omsetning, og det har vært utfordrende å opprettholde tidligere nivåer av salg. Vi har dessuten begrenset kapasitet til å følge opp bedriften på grunn av andre forpliktelser.For å gjenopplive bedriften og utvide målgruppen, tror vi det er nødvendig med en konseptendring. Dette gir en unik mulighet for en ny eier til å revitalisere konseptet vårt og potensielt øke lønnsomheten gjennom innovative tiltak.Konseptendringer må forhåndsgodkjennes av kjøpesentrene.

Økonomi og verdier

Bedriften har et fremførbart underskudd for 2022 og 2023.

Spørsmål og mer informasjon

Ta kontakt med Sander Strømme på 95 48 03 46 eller sander.stromme@strommesolutions.no for en hyggelig prat.

Med vår kafé tar du over et konsept med stort potensial. Du har muligheten til å bygge videre på vårt eksisterende fundament og tilpasse virksomheten etter dine egne visjoner. Vi er åpne for diskusjon og samarbeid for å hjelpe deg med å realisere dine ideer.