BeWiseEnergy

Områder: Stedsuavhengig

Selger til: B2C, Bygg & Eiendom

Type mulighet: Samarbeidspartner / Investor

Fordeler: Høyt inntektspotensial / Innovativt produkt/tjeneste

Wise Asset Management er et selskap som har som mål å utvikle, drive og administrere innovative konsepter med stort vekst potensiale. Vi har nyskapende og smarte løsninger innenfor flere områder og akkurat nå er vi i ferd med å etablere et nytt energiselskap. Selskapet BeWiseEnergy, skal søke å bli en ledende aktør i det grønne energi skiftet. Vi er nå iferd med å inngå en samarbeidsavtale med en av verdens ledende produsenter av fornyebare solenergi til svært attraktive betingelser og vilkår.

Det er her snakk om eksklusive og skreddersydde kontrakts og lisens produksjon av komplette solcelle anlegg, i tillegg til nisje produkter som bygg komponenter hvor solcellepanelene er en integrert del. Alt tilpasset; Den enkelte kunde og byggningens geografiske og klimatiske beliggenhet i tillegg til det aktuelle landets juridiske og bygningsmessige rammeverk for montering og grid tilknytning.

Sammen med vår samarbeidspartner utvikler vi produkter tilpasset marked og nyvunnen teknologi. En prosess som vil skyte fart i tiden fremover, etter hvert som energi prisene til stadighet er uforutsigbare og stigende, til stor frustrasjon for de respektive markeds konsumentene.

 

Samarbeidspartnere og/eller investorer søkes

Dette gjør seg spesielt gjeldende i Europa og ikke minst Norge. Vi tror også de stiste tiders turbulens i de europeiske energiprisene vil føre til en økt interesse for “off the grid” løsninger. Wise er i ferd med å skape nye hybrid løsninger og anlegg nettopp for dette markedet.

Det bør dog nevnes at vi vil satse på både on og off grid systemer for salg både til næringslivet, husholdninger, samt borettslag og sameier.

Per nå er vi inne i en fase hvor vi ønsker å gå ut relativt bredt i vår søken etter personer og eller bedrifter som er interessert i å delta i dette prosjektet og eller selskapet. Det kan være seg i form av samarbeid eller som en aktiv eller passiv investor i prosjektet.

Dette er en gylden mulighet til å ta del i et spennende og fremtidsrettet konsept på et tidlig tidspunkt, hvor deltagende interessenter kan være med på å forme fremtiden inn i det grønne skiftet.

Hvis dette virker interessant, hører vi gjerne fra deg, per telefon, melding eller mail, så kan vi fortelle litt om våre visjoner og du kan fortelle oss om hvilken kompetanse, nettverk og kapital du kan bidra med.

Målgruppe (hvem selger dere til)

Industri og Næringsliv

Hus og villa

Borettslag og sameier

Gård og landbruk

Husleverandører

Offentlig forvaltning