Opptur AS

Områder: Jobb hjemmefra

Selger til: SMB-markedet

Type mulighet: Ansatt selger / Salgsagent

Betingelser: Provisjon og portefølje

Salgskanaler: Hovedsakelig på telefon/webmøter

Er du en selger med en lidenskap for musikk og eventbransjen? Ønsker du å jobbe med en kul festival og samtidig ha en fleksibel jobb-hjemmefra mulighet?

Da bør du vurdere å bli en del av Oppturfestivalen sitt salgsteam!

Som selger vil du ha ansvaret for å selge bedriftspakker til bedrifter som ønsker å gi sine ansatte en unik og minneverdig opplevelse på festivalen.

Oppturfestivalen

Oppturfestivalen er en av Nord-Norges største festivaler og har gjennom årene hatt artister som Steve Aoki, Galantis, Ava Max og mange flere. Vi har allerede bedriftsavtaler for nærmere 2MNOK i året med et mål om betydelig vekst i denne sektoren.

Jobb med en av Nord-Norges største festivaler

Som selger vil du ha stor frihet til å jobbe selvstendig og bygge din egen portefølje med gjentakende kunder som du kan selge til hvert år. Du vil også ha muligheten til å jobbe fra hvor som helst, så lenge du har innblikk i bedrifter nord for Trondheim.

Vi ser etter en selger som er fremoverlent, kreativ og har en genuin interesse for musikk og eventbransjen. En selger som er rå på salg og som ønsker å være en del av et ungt og dynamisk team. Og det beste av alt? Du vil motta en høy provisjon på alt salg!

Bli en del av Oppturfestivalen sitt salgsteam og jobb med en kul festival samtidig som du har en fleksibel jobb-hjemmefra mulighet og bygger en portefølje med gjentakende kunder. Søk nå og bli en del av vårt team.