AYR AS

Områder: Midt-Norge / Nord-Norge / Østlandet / Sørlandet / Vestlandet

Selger til: Forretningstjenester

Type mulighet: Salgsagent

Betingelser: Kundeleads - Gode provisjoner - Esksklusivt område

Fordeler: Gode provisjonsbetingelser / Mulighet for eksklusivt område / Porteføljeinntekt

Salgskanaler: Hovedsakelig på telefon/webmøter

AYR er landets eldste Google Cloud Partner og har jobbet med Google-produkter siden 2009. I AYR jobber du med noen av landets største Google-fans – og noen av Europas flinkeste Google-eksperter. Nå søker vi etter salgsagenter som ønsker å jobbe med salg av Google-produkter i sin lokalregion.

 

 • Firma
  AYR AS

 • Kontaktperson
  Bjørn Niklas Sjøstrøm

 • Nettside
  ayr.no

Om AYR AS

AYR er en IT-bedrift for mange små- og mellomstore bedrifter. Det som skiller oss fra de fleste andre IT-bedrifter er at vi jobber med Google-teknologi, og bruker teknologi for å hjelpe bedrifter jobbe mer sømløst, effektivt og kommunisere bedre.

På noen av produktene har vi eksklusivitet, hvor vi også er hovedleverandør til andre store norske IT-selskaper.

Noen typiske produkter er Google Workspace (tidligere G Suite), kursing og opplæring innen Workspace, møterom med Google Meet Hardware, digital signage, tjenester innen Google Cloud Platform og hardware som Chromebooks og Mac.

Hva kan vi tilby deg?

De siste årene har stadig flere bedrifter sett et ønske og et behov for å digitalisere seg, men etter at Covid-19 brøt ut i mars 2020 så ser vi en stor pågang etter smarte digitale løsninger, hvor Google har en stadig sterkere posisjon. Dette er en unik mulighet til å bygge sin egen business og portefølje.

For at du skal lykkes kan vi tilby følgende:

 • Sertifiseringer innenfor Google Cloud Platform
 • Nasjonale markedsføringskampanjer for å bygge brand – lokalt tilpassede kampanjer hvor leads i din region blir sendt direkte til deg.
 • På kontoret vårt i Oslo bidrar vi med markedsføring, migrering, kursing og support av kunder, slik at du kan fokusere på din viktigste jobb – finne nye kunder og sørge for at kundene er fornøyde.

Hvem er du?

Vi ser etter salgsagenter med erfaring fra løsningssalg til bedrifter. Du har gjerne en bakgrunn fra IT/telekom/teknikk.

Du må ha et sterkt ønske om å bygge opp en avdeling i din region, hvor du kommer til å selge løsninger til bedrifter 5+.

Du er en dyktig selger som forstår at når kundene dine er fornøyde, så lykkes du!