Nordic House AS

Områder: Jobb hjemmefra

Selger til: Kommuner

Type mulighet: Salgsagent

Betingelser: Høye inntjeningsmuligheter med provisjon + portefølje

Fordeler: Gode provisjonsbetingelser / Porteføljeinntekt

Salgskanaler: Hovedsakelig på telefon/webmøter

Hurtigløp på språk og kultur

Nordic House er en innovativ pioner innen opplæringsløsninger, som har utviklet et banebrytende kursopplegg for innvandrere og flyktninger som ønsker å lære norsk. Gjennom en immersjonsmetode, eller et «språkbad», har de lykkes med å akselerere læringen av både språk og kultur på en effektiv måte. Elementene er satt sammen til et hurtigløp som gjør det mulig for den enkelte å gå fra null kunnskap til A2/B1 løpet av kort tid.

Med vellykkede prøveprosjekter og sterke referanser fra flere kommuner i porteføljen, søker vi nå en dyktig selvstendig selger.

 

Unik tjeneste i det norske markedet

Nordic House tilbyr et unikt og effektivt norskopplæringsprogram rettet mot innvandrere og flyktninger. Med vår metodikk basert på språkimmersjon, gir vi en dyp og helhetlig forståelse av norsk språk og kultur, noe som gjør at deltakerne kommer raskt ut i arbeidslivet.

Istedenfor å være en utgift for kommunene, blir våre kursdeltakere en verdifull ressurs som bidrar med skatteinntekter.

Det finnes ingen sammenlignbare opplæringsprogram i dagens marked.

Se gjerne også NRKs dokumentar «Norsk på 33 dager» som omhandler vårt kursopplegg.

Salg til kommuner

Vår primære målgruppe er kommuner som er ansvarlig for norskopplæring for innvandrere og flyktninger. Selgeren vil ha ansvaret for å presentere vår løsning og skape sterke relasjoner med kommunale ledere og beslutningstakere, og vise dem hvorfor vår tilnærming er den mest kostnadseffektive og produktive måten å integrere nye borgere på.

Våre kurs er priset slik at det ikke er krav om anbudsprosess.

Kan du selge fremtidens språkopplæring?

Vi søker nå en dyktig selvstendig selger med et sterkt driv og gode kommunikasjonsferdigheter. Ideelt sett bør du ha erfaring med salg til offentlig sektor og en god forståelse av kommunale beslutningsprosesser.

Vi vet at kommunale salgsprosesser tar tid og vi tilbyr derfor høy provisjon og gjentakende porteføljeprovisjon. De aller fleste kommuner vil bestille igjen og igjen når de ser effekten av kursene – og du har derfor alle muligheter til å få en svært pen inntekt som agent for Nordic House.

Hvis du er klar for å være en del av en innovativ organisasjon som transformerer hvordan innvandrere og flyktninger integreres i det norske samfunnet, ønsker vi å høre fra deg.

For mer informasjon om denne muligheten, vennligst ta kontakt.