Nettside til salgs

Områder: Stedsuavhengig

Selger til: Diverse bransjer

Type mulighet: Nettsider, nettbutikker, og domener

Betingelser: Maks pris kr. 9 999,-

Diverse: Investering kreves

Salgskanaler: Kan selges online (uten å snakke med kunder)

Her samler vi nettsider, nettbutikker, og domener hvor eier er villig til å selge for under kr. 10 000,-.

Det vil si at hvis du byr kr. 9 999,- på en hvilket som helst nettside under så vil budet garantert bli akseptert.

Dette er maksprisen så det er selvfølgelig mulig å sikre seg en av nettsidene oppført for langt under dette. Prisen vil aldri overstige kr. 9 999,-, men kan gå helt ned i kr. 0,-.

Så her har du muligheten til å sikre deg rettigheter på halvferdige og påbegynte prosjekter, samt gode og middelmådige ideer som aldri har blitt noe ut av til en svært overkommelig pris.

Ingen av disse nettsidene fortjener en egen annonse så derfor samler vi dem heller her i en felles annonse. Likevel e det godt mulig at du kan finne en god ide som kan bygges videre på.

Kanskje er det du som har ressursene og ideene til å utløse en uforløst potensial i noe som andre har kastet inn håndkleet på?

Har du en påbegynt eller halvferdig nettside som du er villig til å selge for maksimalt kr. 9 999,- så ta kontakt med oss om du vil inkludere den på oversikten under.

Er du interessert i å legge inn et bud for en av nettsidene du finner nedenfor så bruk «Start dialog knappen» og oppgi i kommentarfeltet hvilken nettside du er interessert i.

  • Firma
    Nettside til salgs

  • Kontaktperson
    Lars Hellestræ

Moter og Trender

Moterogtrender.no hadde for 10 år siden brukbar omsetning på annonsesalg. En del etablerte selskaper som fortsatt eksisterer hadde løpende annonsering på siden et par år. Siden ble deretter ikke prioritert og har siden forfalt helt.

Kan du blåse liv i konseptet? Eier av siden er åpen for alle bud og tar gjerne en prat med og forteller hvem han fikk annonseomsetning fra når han jobbet med siden.

Språktelefonen

Språktelefonen.no er et påbegynt konsept for språkundervisning over telefon. Ideen er at språklærere kan tilby telefonundervisning og tjene penger pr. minutt med undervisning som gjøres. Du som eier nettsiden tar et påslag på all undervisning som bli formidlet via portalen. Det ble inngått en avtale med en leverandør på betalt telefontjeneste. Den kan med stor sannsynlighet videreføres til ny eier. Siden gis bort under forutsetning av det er noen som har lyst å prøve å drifte det. Om du bare vil få den fordi du får den gratis – og evt. kan prøve å selge den videre til andre – så er ikke det ønskelig.