SmartLED

Områder: Stedsuavhengig

Selger til: Alle som ønsker moderne og praktisk belysning

Type mulighet: Nettbutikk til salgs

Betingelser: Ta kontakt - Alle bud vurderes

Fordeler: Enkle ordresystemer / Høyt inntektspotensial / Innovativt produkt/tjeneste / Overta eksisterende kundeforhold / Støtte til salg og markedsføring

Salgskanaler: Netthandel

Smartled.no er en netthandelsbedrift som selger lettmonterte sensorlys som kan plasseres hvor som helst i huset uten ledninger, boring og komplisert installering.

Vi er for tiden interessert i å selge vår nettbutikk Smartled.no, for å hente inn kapital og frigjøre tid til vår andre nettbutikk. SmartLED ble startet som et sideprosjekt ved siden av en annen nettbutikk vi driver, men har for tiden tatt opp for mye tid på grunn av den uforventede veksten vi opplever for begge nettbutikkene. Vi tror Smartled.no har et enormt vekspotensiale, men vi har for tiden verken tid eller kapital til å investere i selskapet for å gro det til sitt fulle potensiale.

Jevn vekst

Vi har sett jevn vekst siden vi startet nettbutikken tilbake i oktober 2021, og tror det er mye større rom for utvidelse med nye markeder som Sverige og Danmark. Selv i Norge med våre nåværende produkter er det et stort potensial for videre vekst.

Omsetningen har fra start kun vært stigende. Trenden for organiske søk og trafikken vi har på nettsiden har også kun vært positiv, og denne trenden ser bare ut til å fortsette.

Vi har nylig sikret eksklusive rettigheter til å selge sensorlysene våre fra leverandøren for hele norden (Norge, Sverige, Danmark og Finland). Leverandøren har patenter i hele Europa for sensorlysene.

Nettsiden er bygget ved hjelp av Shopify og vi sender våre pakker samt har vårt lager med vår 3pl, Nettvarehotellet AS, som vi har et godt forhold med. Vi har forhandlet oss til veldig gode priser på frakt, lager og pakking.

Ny eier søkes

Det eneste ansvaret til den nye eieren ville vært lagerstyring og markedsføring. Eventuelt videre arbeid for utvidelse. (Vi kan muligens bistå her som konsulenter ved behov, dersom vi kommer til enighet)

Våre totale inntekter siden lanseringen er for tiden 4,5 mill NOK, med en profittmargin på rundt ~ 15 %

Ved kjøp av nettbutikken vil alle eiendeler rundt operasjonen følge med. Dette inkluderer nettside, varelager, avtaler, sosiale medier, kundeliste, anmeldelser, reklamemateriell, domene, innhold og samtlige eiendeler som går under drift av nettbutikken.

Dersom SmartLED.no høres innterresant ut for deg, er det bare å ta kontakt slik at vi kan diskutere ytterlige detaljer. Trenger du mer informasjon om drift, regnskap eller noe annet, er det bare å ta kontakt slik at vi kan sende over alt du trenger.