Beary.no

Områder: Stedsuavhengig

Selger til: B2C

Type mulighet: Nettbutikk til salgs

Betingelser: Pris kan diskuteres

Salgskanaler: Online salg

Beary.no er en nettbutikk som spesialiserer seg på å tilby et stort utvalg av søte bamser for alle anledninger. Nettbutikken har et bredt utvalg fra utvalgte merker som Squishmallows, Hello Kitty og Happy Nappers, alle kjent for sin uimotståelige sjarm og kvalitet.

Jeg selger nettbutikken og firmaet grunnet oppstart i ny jobb, og ellers lite tid for å utnytte det store potensialet til det fulleste. Selskapet og nettbutikken ble startet i Mai 2022.

 

Produktene

Du finner bamser i ulike størrelser og former som passer både store og små. Bamsene er laget for å bli elsket og varer livet, og er den ulitmate gaven for barn og barnslige sjeler.

SEO og Optimalisering som virker

Jeg har lang erfaring innen SEO (søkemotoroptimalisering) fra tidligere prosjekter, og derfor har markedsføringen for nettbutikken primært vært fokusert på SEO, med litt eksperimentering med Facebook og Google Ads. Per 25. april har nettbutikken omsatt for 154 000 kr siden oppstart, med høysesong i perioden fra slutten av oktober til desember. I november og desember oppnådde vi salg på henholdsvis 40 000 kr og 32 000 kr, kun ved hjelp av SEO og dropshipping.

Etter nyttår har jeg jobbet intensivt med å øke konverteringsfrekvensen for nettbutikken. Tidligere lå den på mellom 0,4 % og 2,0 % per måned utenom høysesongen, men nå ligger den stabilt mellom 2,0 % og 2,5 %.

For å øke konverteringsfrekvensen ytterligere, har jeg implementert et nytt design, lagt til Vipps og Klarna som betalingsalternativer og utført generell optimalisering av nettstedet. Jeg har også investert i et lite varelager med en salgsverdi på omtrent 30 000 kr, noe som har bidratt til økt konverteringsfrekvens ved å tilby raskere leveringstid (2-3 virkedager). Videre har jeg inngått en fordelaktig bedriftsavtale med PostNord.

Basert på nåværende tall vil salget julen 2023, selge bli 200k+ for månedene november og desember. Kjører man på med nyhetsbrev og andre annonse-alternativer, vil man kunne øke dette tallet kraftig.

Denne annonsen er utløpt

Sjekk andre anbefalte muligheter innen Dagligvare og faghandel.

Client Logo

Sykkelproff1

Sykkelproff1 ble etablert 2003 som en nettbutikk for sykler og tilbehør. Virksomheten har hatt en jevn vekst med foreløpig toppår…

Mer informasjon »
Client Logo

Flügger

Som franchisetaker i Flügger farve blir du en forhandler av kvalitetsprodukter som er foretrukket av det profesjonelle malerfaget. Flügger støtter…

Mer informasjon »

Ny eier søkes

Som ny eier av Beary.no overtar du:

  • Firmaet
  • Nettbutikken + domenet «beary.no»
  • Evt varelager som gjenstår ved kjøp.
  • En nettbutikk som er 100% SEO-optimalisert, og hvor SEO’en faktisk fungerer. (Igjen, alt av omsetning er fra SEO)

Pris kan diskuteres.

Kan du drive beary.no videre? Da vil jeg gjerne høre fra deg!