Make Consult

Områder: Jobb hjemmefra / Østlandet

Selger til: Reklame og markedsføring

Type mulighet: Ansatt selger / Salgsagent

Fordeler: Brukervennlig CRM / Enkle ordresystemer / Gode karrieremuligheter / Gode provisjonsbetingelser / Grundig opplæring og oppfølging / Høyt inntektspotensial / Innovativt produkt/tjeneste / Porteføljeinntekt

Salgskanaler: Hovedsakelig på telefon/webmøter

Make Consult AS er en totalleverandør innen digital markedsføring, målrettet mot nyoppstartede og små/mellomstore bedrifter.

Produktene

Vi selger Google annonsering, Facebook annonsering, Mobilvennlige nettsider og dronevideo/dronefoto.

Denne muligheten er interessant fordi:

 • Brukervennlig CRM

  Vi bruker NextCom, som vi selv mener er et veldig enkelt, brukervennlig og overskikkelig CRM-system

 • Enkle ordresystemer

  Alt av produkter/tjenester er lagt inn fra før, og man kan justere pris med et enkelt tastetrykk - og alt går automatisk.

 • Gode karrieremuligheter

  Vi er et lite selskap med få ansatte, som igjen skaper rom for gode karrieremuligheter for de rette kandidatene.

 • Gode provisjonsbetingelser

  Vi tilbyr høy provisjon på både nysalg, og porteføljesalg.

 • Grundig opplæring og oppfølging

  Personlig har jeg over 8 års erfaring med salg av dette, og har jobbet som salgsleder i et tidligere selskap. Opplæring og oppfølging vil bli fulgt opp tett av meg direkte, og vi har god erfaring med å overta samtaler, ringe opp oppfølginger for å close potensielle kunder som fortsatt sitter på gjerdet. Dette er da selvfølgelig uten at det går på bekostning av provisjon til den enkelte selger.

 • Høyt inntektspotensial

  Det er et stort marked for dette, og det eneste som setter begrensningen på lønn er hvor mange man gidder å ta kontakt med - og hvor effektiv man er når man først har en dialog med kunde.

 • Innovativt produkt/tjeneste

  Markedsføring er noe som aldri kommer til å gå av moten. Vi jobber med kjente og bærekraftige navn som Google, Facebook og WordPress. Her har man noe man kan jobbe med i lang tid fremover.

 • Porteføljeinntekt

  Alle salg som blir gjort, så følger kunden selgeren - det gir rom for mersalg, og fornyelser fra år til år. Har man en kunde som fornyer en årlig avtale, vil provisjon være like bra som ved kalde salg.

Vår målgruppe

Nyoppstartede og små/mellomstore bedrifter.

Selgere søkes

Vi ønsker kandidater som er selvstendige, men også kan jobbe i et team. Alder har ingenting å si, men salgserfaring er selvfølgelig å foretrekke.