Skjermprofilering Bergen AS

Områder: Bergen

Selger til: Alle bedrifter som vil markedsføre sin virksomhet

Type mulighet: Selskap til salgs

Betingelser: Seriøse bud vurderes. Ta kontakt.

Fordeler: Høyt inntektspotensial

Salgskanaler: Vi selger i møter / webmøter

Skjermprofilering Bergen har siden starten i 2015 etablert et lokalt nettverk med digitale annonse flater og er nå en av byens største aktører på DOOH med best dekning i Bergen.

Med en unik tilstedeværelse der Bergenserne ferdes på flere av byens største treningssentre, kjøpesentre, langs bybane trasé, dagligvare og venteværelse sørger vi for høy og målrettet eksponering av kampanjene.

Grunnet andre prioriteringer så ser nåværende eier etter en aktør som kan være interessert i å overta selskapet.

Effektiv markedsføringskanal

Fysisk tilstedeværelse der publikum oppholder seg er en av de store fordelene ved å benytte seg av DOOH (Digital Out Of Home). Dette i kombinasjon med at man treffer mye mennesker på kort tid og ved å bruke effektive og gode budskap oppnår en høy betraktnings tid pr kampanje.

I en stadig mer urbaniserende hverdag hvor mye informasjon sirkulerer hurtig, er det en mer krevende oppgave for annonsører å fange folks oppmerksomhet. Vi vet også at spesielt yngre målgrupper i økende grad benytter seg av Ad blockers og blir en utfordrende målgruppe å nå med tradisjonell online og SoMe annonsering. Samtidig er dette den målgruppen som øker mest i medlemsmassen til treningssentrene.

Alle våre digitale flater er strategisk plassert og treffer publikum med få eller ingen distraksjoner, noe som potensielt gjør kundene mer åpen for å konsumere innholdet i annonsene.

Dynamiske kampanjer gir en overlegen «power of impact» ulikt alle andre medier.

Denne muligheten er interessant fordi:

  • Høyt inntektspotensial

    Vi har hatt sterk vekst og blitt den største aktøren på skjermreklame i Bergen. Veksten kan fortsatte i Bergen, men konseptet kan også utvides til hele Norge.

Ny eier søkes

Dette er en mulighet til å overta et godt utviklet konsept med en solid kundebase og omsetning fra første dag.

Det kan passe perfekt for selskaper som allerede tilbyr andre former for markedsføring i sin portefølje eller for salgsselskaper som ønsker å eie sin egen reklametjeneste de kan selge.

Ta kontakt for mer informasjon.