FST AS

Områder: Jobb hjemmefra

Selger til: SMB-markedet

Type mulighet: Salgsagent

Betingelser: 30 % på alt salg

Diverse: Porteføljeinntekt / Provisjonsbasert

Salgskanaler: Hovedsakelig på telefon/webmøter

Enklere media er et lite mediebyrå i vekst som holder til på Steinkjer i Trøndelag. Vi brukte 2020 og første halvdel av 2021 på utvikling og nå er tiden kommet for å fokusere på salg.

Vårt mål er å gjøre digitale produkter som nettsider, SEO og andre synlighetsløsninger tilgjengelige for mindre bedrifter med mindre budsjetter. Vi har utarbeidet effektive løsninger som kutter utviklingskostnader, men samtidig leverer samme høye kvalitet til kunden. Dette betyr at vi kan utkonkurrere de fleste andre aktører med lavere pris til samme kvalitet.

Vi har startet salget mot små og mellomstore bedrifter i Trøndelag. Etter mange positive tilbakemeldinger lokalt ønsker vi nå å vende blikket utover mot resten av landet.

Vår bestselgende tjeneste er «Synlighetspakken» som inkluderer nettside og optimalisering av Google-profil. Den har blitt svært godt mottatt av bedrifter i Trøndelag og det er ingen grunn at den ikke kan bli en favoritt for bedrifter i hele Norge.

Synlighetspakken har du nå muligheten til å selge til bedrifter i din region.

Salgspartnere søkes

Vi vil at du både skal lykkes og trives stort som vår salgspartner. Vi vil derfor legge til rette med følgende:

  • 30 % provisjon på alt salg
  • Fleksibilitet på pris og rabatter for å gjøre det lettest mulig for deg å få inn flest mulig kunder
  • Markedsmateriell (referanser og produktbeskrivelser) du kan bruke i salgsarbeidet
  • Vi står for kundeservice i toppklasse og sørger for at dine kunder blir storfornøyd. Når vi gjør jobben vår så skal dette også hjelpe deg til å få referansekunder
  • Frihet og utviklingsmuligheter. Vi er enn så lenge et lite selskap så det betyr at rette salgspartner vil ha stor innflytelse og mange muligheter hos oss. Vi vil høre på dine forslag og snu oss raskt rundt for at alle parter lykkes.
  • Tilgang til Proff Forvalt Pluss

Vi søker salgsagenter som har en egen bedrift, er selvgående, effektive og salgsfokusert. Det er viktig for oss at agentene har en profesjonell fremtreden ettersom vi ønsker langsiktige kundeforhold.

Vi ønsker gjerne noen med et eget nettverk og som har kunnskaper rundt webdesign og enkle synlighetsløsninger fra før, men dette er ikke et krav.