Agenturer.no (på vegne av oppdragsgiver)

Områder: Jobb hjemmefra

Selger til: Horeca, Maritim og offshore, Offentlig sektor, Reise og turisme

Type mulighet: Selskap til salgs

Betingelser: Investor / partner / Inntil 80% eierskap

Norsk teknologiselskap med internasjonale ambisjoner søker investor og partner for å sikre videre vekst. Selskapet ble etablert i 2020 og eies av tre erfarne gründere. Produktuviklingen har foregått i flere år.

Om produktet

  • Produktet redder liv i krisesituasjoner og løser et utstrakt problem myndigheter og større private organisasjoner har for å ivareta samfunnsikkerhet.
  • Produktet er løsningen på et vedvarende behov for kritisk samsfunnsikkerhet, men har også andre bruksområder i privat næringsliv.
  • Produktet er ferdig utviklet og brukes i Norge i dag.

Om potensialet

  • Produktet har blitt svært positivt mottatt fra norske myndigheter og en større landsdekkende avtale for politi- og beredskapsmyndigheter er realistisk i nær fremtid.
  • Det har også vært interesse internasjonalt og fra privat næringsliv. Kundene i dag er noen kjente bedrifter i privat næringsliv.
  • Selskapet har fått godkjent støtte fra Innovasjon Norge for videre internasjonal satsing. Deler av støtten er avhengig av at selskapet får inn en investor.
  • Når riktig investor/partner er på plass vil det budsjetteres med et overskudd på 11MNOK første år.

Denne annonsen er utløpt

Sjekk andre anbefalte muligheter innen Software og IT.

Client Logo

Code4Nord

Code4Nord er et rumensk outsourcingfirma innen IT-utvikling som tilbyr kunder en unik kombinasjon av nordeuropeisk arbeidsmoral til en østeuropeisk pris.…

Mer informasjon »
Client Logo

Smartpass

© Smartpass har egenutviklet Norsk software- som gir rette kjøper mulighet for og produsere miljøvennlig kontrollprodukter med personalisert og kjemikaliefritt…

Mer informasjon »
Client Logo

Kreoz AS

Kreoz er et oppstartsselskap som leverer digitale kunstopplevelser. Mange unge i dag ønsker mer kunst i livet sitt, men synes…

Mer informasjon »

Om ny investor/parter

  • Du/dere må ha mulighet til å gå inn med minimum 1MNOk. Totalt søker vi 4-5 MNOK.
  • Det er en stor fordel om du/dere har erfaring innen samfunnsikkerhet, utvikling av teknologiselskaper, og er en respektert og etablert aktør i næringslivet.

Ta kontakt for mer informasjon.