IKT Kompaniet AS

Områder: Jobb hjemmefra / Midt-Norge / Nord-Norge / Østlandet / Sørlandet / Vestlandet

Selger til: Forretningstjenester

Type mulighet: Ansatt selger / Forhandler / Nasjonalt agentur / Salgsagent

Betingelser:

Diverse: Provisjonsbasert

Salgskanaler: Hovedsakelig på telefon/webmøter

IKT Kompaniet AS er total leverandør av telekommunikasjon og IT produkter samt løsninger som leveres til bedriftsmarkedet.

Vår samarbeidspartnere er Telia, Global Connect, Altibox og Microsoft

Vi har klare planer om å fortsette vår vekst, og nå ser vi etter personer som har lyst til å lære b2b salg eller bygge videre på allerede tilegnet erfaring, og bidrar til at IKT Kompaniet blir representert i alle landets fylker på bedriftsmarkedet.

 

  • Firma
    IKT Kompaniet AS

  • Kontaktperson
    Abdul Wahab Alvi

  • Nettside
    ikt-kompaniet.no

Produktene

Sammen med våre ledende aktør Telia, Global Connect og Altibox leverer vi gunstige priser på mobiltjenester og Internett fiber til bedriftsmarkedet.

 

 

Premium muligheter

Sjekk andre anbefalte muligheter innen Software og IT.

Client Logo

Datapartner Oy

Med 1850 bedriftskunder i 62 land har DataPartner etablert seg som en ledende leverandør av programvare for investeringsvurdering og finansiell…

Mer informasjon »
Client Logo

Reiz Tech

REIZ Tech er et veletablert IT-selskap med hovedkontor i Litauen som nå har opert i 16 år. Vi har over…

Mer informasjon »
Client Logo

EMH systems

EMH systems (c)  består av teknologi integrert i programvare som skal håndtere adgangskontroll for Event Messe og Hoteller samt personalisere…

Mer informasjon »

Denne muligheten passer for:

Vi ser etter et salgstalent som er lidenskapelig opptatt av salg og kundepleie. For å trives i rollen bør du elske å kommunisere med mennesker og motiveres av å yte topp service. Rollen vil kreve at du selv tar ansvar, men gir også mye frihet i å utvikle din egen portefølje og team. Vi legger stor vekt på personlige egenskaper, og ser etter engasjerte personer som motiveres av mål og å oppnå resultater og ikke minst drømmer om å drive sin egen forretning som partner sammen med IKT Kompaniet.