IKT Kompaniet AS

Områder: Jobb hjemmefra / Midt-Norge / Nord-Norge / Østlandet / Sørlandet / Vestlandet

Selger til: Forretningstjenester

Type mulighet: Salgsagent

Fordeler: Gode provisjonsbetingelser

Salgskanaler: Hovedsakelig på telefon/webmøter

IKT Kompaniet AS er total leverandør av telekommunikasjon og IT produkter samt løsninger som leveres til bedriftsmarkedet.

Vår samarbeidspartnere er Telia, Global Connect, Altibox og Microsoft

Vi har klare planer om å fortsette vår vekst, og nå ser vi etter personer som har lyst til å lære b2b salg eller bygge videre på allerede tilegnet erfaring, og bidrar til at IKT Kompaniet blir representert i alle landets fylker på bedriftsmarkedet.

 

  • Firma
    IKT Kompaniet AS

  • Kontaktperson
    Abdul Wahab Alvi

  • Nettside
    ikt-kompaniet.no

Produktene

Sammen med våre ledende aktør Telia, Global Connect og Altibox leverer vi gunstige priser på mobiltjenester og Internett fiber til bedriftsmarkedet.

 

 

Premium muligheter

Sjekk andre anbefalte muligheter innen Software og IT.

Client Logo

SocialScreen

SocialScreen er et Trondheims-basert software-selskap som utvikler og selger infoskjermsløsninger. Selskapet ble stiftet i 2016 og har siden jobbet med…

Mer informasjon »
Client Logo

AYR AS

AYR er landets eldste Google Cloud Partner og har jobbet med Google-produkter siden 2009. I AYR jobber du med noen…

Mer informasjon »
Client Logo

Kreoz AS

Kreoz er et oppstartsselskap som leverer digitale kunstopplevelser. Mange unge i dag ønsker mer kunst i livet sitt, men synes…

Mer informasjon »

Denne muligheten passer for:

Vi ser etter et salgstalent som er lidenskapelig opptatt av salg og kundepleie. For å trives i rollen bør du elske å kommunisere med mennesker og motiveres av å yte topp service. Rollen vil kreve at du selv tar ansvar, men gir også mye frihet i å utvikle din egen portefølje og team. Vi legger stor vekt på personlige egenskaper, og ser etter engasjerte personer som motiveres av mål og å oppnå resultater og ikke minst drømmer om å drive sin egen forretning som partner sammen med IKT Kompaniet.